U trendu

Tata celog života snimao kako pleše s ćerkom, kraj će vas rasplakati (video)

Jedan tata došao je na nevakidašnju ideju da celog života snima sebe dok pleše sa ćerkom. Od njenog rođenja 1990. godine imao je plan koji nikome nije otkrivao sve do dana kad je odveo pred oltar.

Jutjub koji vodi kanal Advice from Dad objavio je video iznenađenja koji je svojoj ćerki poklonio na dan njenog venčanja.

Naime, od brojnih snimaka koje su nastajale godinama, montirao je video koji ga prikazuje kako tokom godina pleše s ćerkom koja od bebe postaje devojčica, devojka, a na kraju žena koja pleše s tatom pred zvanicama na svom venčanju.

“Dok sam ja učio kako da budem otac, moja devojčica je učila kako da bude nevesta”, napisao je kratko na jutjubu ponosni tata.

“Ceo život je proveo plešući sa mnom svake godine da bi na kraju napravio kompilaciju koju će mi pustiti na venčanju. Odvojio je tih kratkih dva minuta kako bi sa mnom plesao i na kraju napravio nešto ogromno. Ovaj video će uvek imati posebno mesto u mom srcu”, priznala je ćerka, kojoj je ovaj očev postupak izmamio suze na lice, prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.