U trendu

Tehnikom 777 ostvarujete sve vaše želje, lako ćete privući novac i ljubav – uradite ovo

Postoje razne tehnike i metode manifestovanja koje pomažu da privučete željene stvari u život, a jedna od jednostavnijih i zabavnijih je tehnika 777. Potrebni su vam papir, olovka, inspiracija, iskrena želja ili namera, ali najviše vera da se može ostvariti ono što ste zamislili.

Koristite olovku u crevnoj boji jer je to nijansa prosperiteta i radosti. Na listu papira nacrtajte jedan manji krug, a oko njega veliki krug. U sredini malog kruga napišite šta želite da manifestujete. Na primer, novac, ljubav, unapređenje na poslu.

Zatim podelite veliki krug na sedam delova, a u svakom napišite pored linije velikog kruga „Zahvalna sam“. Zatim u svaki od sedam delova dodajte na čemu ste zahvalni, ali to mora biti povezano sa vašom željom koju želite da manifestujete.

Na primer, ako ste želite unapređenje na poslu, u krugove možete napisati sledeće: Zahvalna sam na podršci koju mi daje šef,  Zahvalna sam na svim sposobnostima koje sam stekla, Zahvalna sam na prilici za rast itd.

Kroz zahvalnost šaljemo pozitivnu energiju univerzumu i poručujemo da smo spremni da se napa želja ostvari. Na ovaj način širimo pozitivne vibracije, a ono što zračimo to i privlačimo.

Sedmica u ovoj tehnici simbolično predstavlja broj sreće, celine, potpunosti, uverenja, napretka, pa u toku 7 dana nacrtajte 7 puta navedeni krug manifestacije. Verujte u čuda i ona će se dogoditi, prenosi Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar