U trendu

Test ličnosti: Bez oklevanja odaberite jedan od mehurića, otkrićete koji je vaš najveći strah

Dali vi ustvari znate koji su vaši najveći strahovi?

Ovaj jednostavan test ličnosti iz oblasti asocijativne psihologije će vam reći nešto o vašim glavnim strahovima. Svi se nečega plašimo.

Stvari koje biramo i kako se ponašamo, kao i odluke koje donosimo ponekada jasno predstavljaju naše duboke unutrašnje strahove.

Bez oklevanja odaberite jedan od mehurića prikazanih na slici i saznajte čega se najviše podsvesno plašite.

Slika 1
Vi ste društvena osoba i ne možete zamisliti dan bez komunikacije. Imate snažan strah od usamljenosti i samoće, da ćete drugima biti nezanimljivi i da nikome nećete biti potrebni. Izuzetno je važno da osećate da ste nezamenljivi deo društva i da uvek budete na istoj „talasnoj dužini“ sa drugima.

Plašite se da nećete moći da ispunite očekivanja drugih. Želite da svi budu srećni, ali želite i sreću za sebe. Tako dolazi do unutrašnjeg konflikta i odustajete od toga da budete ono što jeste. .
Shvatite šta želite i prestanite da se plašite neuspeha, tuđe mišljenje nije važno. Dokle god živite život kakav želite, ostanite verni onome što jeste.

Slika 2
Važno vam je da ste svesni svega i da držite prst na pulsu svega što se događa. Paničite kada stvari ne idu kako treba. Svako odstupanje od pažljivo osmišljenog plana čini vas veoma nervoznim i grozničavo pokušavate da smislite kako da se vratite na pravi put.
Plašite se da pokažete svoje pravo lice i da se prepustite. Jedinstveni ste i kreativni, ali ste zaglavili u statusu kvo.

Raskinite veze sa onima koji vas sputavaju i pustite mašti na volju. Predodređeni ste za mnogo više.

Slika 3
Veoma ste nesigurna osoba, pa se najviše plašite podsmeha. Plaši vas sama pomisao da ćete postati predmet šale. Zbog toga se plašite da otvoreno iznesete svoje mišljenje, kao što se plašite da kažete nešto suvišno, zbog čega će vam se kasnije podsmevati.

Previše ste kritični prema sebi. Plašite se greške, ali istina je da svi grešimo. Možete lako da privučete ljude, ali kada su vam blizu, povlačite se. Ne živite svoj život punim plućima i ovaj strah da ćete reći ili učiniti pogrešnu stvar vas je odveo predaleko.

Sensa

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar