U trendu

Test ličnosti: Izaberite jedan automobil sa slike i otkrićete kakvi ste zaista (foto)

Volite li više sportske automobile ili SUV? Poznavanje sebe na osnovu vaših preferencija za četvorotočkaše moguće je zahvaljujući testu ličnosti koji je postao popularan na društvenim mrežama. A to je da će samo odabirom jednog od šest modela automobila (sportski automobil, SUV, ‘Muscle Car’, oldtajmer, kamionet i limuzina) prikazanih na slici, vaši stavovi i kvaliteti i način na koji reagujete u određenim situacijama izaći na videlo. Odvojite trenutak da razmislite o svom odgovoru i značenje koje možete videti u nastavku će vas možda iznenaditi.

Pre toga da vidimo, šta je test ličnosti? To je proces, prilagođen određenim opštim pravilima, kome se druga osoba podvrgava određenim materijalom, u ovom slučaju slikama, na kojima može da sagleda figure, a koje je percipirao mozak, a sve sa ciljem da se izmere ili dijagnostikuju određene karakteristike i sa određenom svrhom.

Uzmite u obzir da se u velikom broju slučajeva radi o testovima koji se sprovode na kandidatima za posao, sa ciljem da se saznaju njihove sklonosti, interesovanja i karakteristike njihove ličnosti. Pored toga, oni služe da bi mogli da imaju osnove za predviđanje da li će se dotični kandidat uspešno prilagoditi vrednostima i radnom okruženju u timu neke organizacije.

Izaberite jedan od šest modela automobila u testu ličnosti i pogledajte rešenje da biste saznali svoje vrline, ali i način na koji vas drugi doživljavaju.

Sportski automobil

Gubite ih iz vida nekoliko trenutaka nakon pokretanja, sportski automobili simbolizuju vozača zavisnika od adrenalina. Ako imate sportski automobil, volite izazove i rizike. Volite da živite svoj život punim plućima kao da vam je svaki dan poslednji. Takođe ste otvoreni i volite da upoznajete nove ljude, prisustvujete zabavama i putujete. Uživate u pažnji.

SUV

SUV su neki od najmoćnijih automobila na svetu. Veliki su, zauzimaju dosta parking mesta i nude malu kilometražu. Međutim, SUV-ovi prenose snagu. Ako volite da vozite terence, samouvereni ste i dominantni. Volite da imate autoritet i volite da komandujete drugim ljudima. Vaš auto je još jedan način da pokažete svoju moć.

„Muscle car“

Ako volite brzinu i snagu, ali ne i fensi dizajn, velike su šanse da vozite ovakav automobil. Ali neočekivano, introverti više vole automobile za trke sa veoma jakim performansama. Ako volite moćne automobile, najverovatnije ćete naći udobnost sami i niste društvena osoba. Rezervisani ste i tihi, što ponekad može da iznervira ljude. Doživljavaju vas kao nepristojne, ali u stvarnosti ste veoma podržavajući i lojalni. Takođe imate visok nivo kreativnosti.

Oldtajmer

Ako volite i vozite starinske automobile, vi ste retka rasa. To ukazuje na vaše saosećanje i lojalnost. Radije ćete zadržati i voziti auto star 50 godina nego kupiti nešto moderno. Verovatno niste preterano svesni okoline, ali ste inače prilično ljubazni i empatični. Imate strast prema umetnosti, a vaše omiljeno mesto za druženje je verovatno umetnička galerija ili muzej. Sa vama je takođe lako raditi i imate nekonvencionalan pogled na život.

Kamionet

Imate strast za umetnost, a vaše omiljeno okupljalište je verovatno umetnička galerija ili muzej. Sa vama je takođe lako raditi i imate nekonvencionalan pogled na život.

Limuzina

Limuzine su najprodavaniji automobili na svetu, i to sa dobrim razlogom. Brzi su, luksuzni i prostrani. Imaju od svega pomalo i najprikladniji su za profesionalce. Ako volite limuzine, vi ste racionalna i logična osoba. Retko se prepuštate svojim osećanjima i ostajete mirni većinu vremena. Međutim, u svom ličnom životu, posebno u odnosima, vi ste brižna, ljubazna i odana osoba. Vi ste otvoreni i ekstrovertni. Takođe ima odlične liderske i upravljačke sposobnosti, koje vam omogućavaju da brzo uspete u karijeri.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.