U trendu

Test ličnosti: Izaberite životinju sa slike i saznajte kakva ste supruga, ljubavnica i partnerka

Partnerski odnosi zavisi od tipova ličnosti, ali i od toga koliko partneri žele da se potrude, da li su spremni za kompromis, kako komuniciraju, koliko će se boriti i negovati ljubav zajedničkim snagama… Ponekad vidimo partnerove postupke, a svoje ne primećujemo i zanemarujemo, bez obzira da li su dobri ili loši. Možda u podsvesti imate malo drugačiju sliku sebe kao supruge i partnerke, a u stvarnosti ste drugačiji?

Ovaj zanimljiv test ličnosti otkriva kakvi ste kao žena, partnerka ili ljubavnica. Potrebno je da izaberete jednu životinju sa slike kao simbol i pročitate značenje:

1. Lav

Ako ste izabrali lava kada ste pogledali ovu sliku, to pokazuje da ste u vezama odani. Uvek ste bili odan prijatelj, neko ko je spreman da se bori za bliske ljude. Vaša lojalnost i posvećenost su najbolje osobine koje unosite u vezu.

2. Mačka

Ako ste izabralii mačku kada ste pogledali ovu sliku, vi ste tip žene koji stvara dom, mir, sigurnost Vaš dom je vaš domen i želite da se svi koji u njega uđu osećaju udobno, bezbedno i kao kod kuće. Ovo je osobina koja se u partnerskom odnosu kod vas izuzetno ceni.

3. Pas

Ako ste istakli psa kada ste pogledali ovu sliku, vi ste vrsta žene koja je uvek spremna za avanturu! Nekim ljudima će možda trebati noć za sebe ili više vole da ostanu kod kuće i da uživaju u udobnosti svoje rutine, ali to niste vi. U vezu unosite zabavu, strast i nova iskustva.

4. Labud

Izbor labuda ukazuje da ste ona vrsta žene koja se ponosi time što zrači prijatnom energijom. Pokušavate da probleme posmatrate kroz dozu optimizma i ne dopuštate da klonete duhom. Kada se pojavi izazov, uvek se bacate na posao da ispravite stvari. To je ono što se posebno ceni kod vas.

5. Konj

Vi ste osoba koja je aktivirana na više polja i često dominira u vezi. Vi ste ta koja uspostavlja društvene veze i vodi kuću, ali istina je da u tome uživate, ali da očekujete i podršku od strane partnera.

(sensa.hr)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar