U trendu

Test ličnosti koji otkriva vaše najveće slabosti: Šta prvo ugledate pokazuje istinu

Optičke iluzije se često poigravaju s našom percepcijom i bude maštu, ali one mogu da nam otkriju i nešto o nama samima. Često se koriste i kao test ličnosti, a ova optička iluzija delo je kanadskog umetnika Roba Gonsalvesa. Ovaj test vas može upoznati s vašim slabostima. Ako postoje neke slabosti koje vas blokiraju, radom na sebi možete ih otkloniti.

Pogledajte sliku i odgovorite što ste prvo na njoj primetili.

Žena

Ako vidite ženu (ili žene), vi ste osoba koja je rođena s osobinama lidera. Na vašu sreću, vaši ciljevi su direktno povezani sa strastima kojima se bavite u životu. Ponekad se pitate jeste li doneli pravu odluku. Ne brinite, naporan rad će se isplatiti. Kao što znate, ponekad ljudi moraju da podnesu određene žrtve kada je reč o ostvarenju snova. Vaša najveća slabost je vaša nesposobnost da se smisleno povežete s ljudima u svom životu. Odlični ste u svom poslu i imate veliki kapacitet za ljubav. Međutim, zbog vaše fokusiranosti i pažnje na detalje, često zaboravljate da ljude koje volite postavite kao prioritet. Uspeh je beskoristan ako nemate s kim da ga podelite.

Zidovi, ograde

Ako ste videli zidove (ogradu) kada ste pogledali sliku, vi ste tip osobe koja je dozvolila da je nosi struja života. Često ste opušteni i lako prihvatate promene. Imate svoje mišljenje i određene stavove iza kojih stojite. Vaša najveća slabost je vaša nesposobnost da budete iskreni prema sebi. Zadržavanje svega što zaista osećate unutra neće vam pomoći. Morate dozvoliti da se sva ova osećanja manifestuju. Ne posmatrajte osobu kao nekoga ko vas može povrediti, već kao nekoga ko vas može voleti.

Brodovi

Ako ste videli brodove, onda vas drugi vide kao vođu. Snažni ste kada su u pitanju odnosi s drugima i imate odlične međuljudske veštine, ali takođe znate kada treba da napravite pauzu. Vaša najveća slabost je vaša neverovatna posvećenost koja vas često iscrpljuje. Samo zato što možete bilo šta raditi svaki dan ne znači da morate. Morate da naučite da verujete drugima da preuzmu vaš deo tereta. U suprotnom se možete suočiti s teškim burnautom, piše Sensa.hr.

Mesec i oblaci

Ako ste prvo videli pojave kao što su Mesec i oblaci, vi ste osoba koja se plaši promena. Ideja da se približite nečemu što nikada ranije niste probali kod vas izaziva strah od nepoznatog. Vrlo ste ljubazni, ali vaša najveća slabost je tvrdoglavost. Kad donesete odluku, čak i ako se ispostavi da nije najbolja za vas, vi još uvek ostajete pri svom stavu. Normalno je da se plašite novih iskustava i mogućnosti, to je prirodno. Međutim, ako zaglavite u zoni komfora i odbijete prilike, to će vas na kraju sprečiti da ostvarite život kakav ste želeli. Ako radite na otklanjanju ovih slabosti malo po malo, na kraju ćete se osećati mnogo bolje. Podići će vam se samopoštovanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar