U trendu

Test ličnosti: Odaberite jednu kartu i saznajte kako doživljavate ljubav i gde u vezi najčešće grešite

Pogledajte dobro ovu sliku i odaberite jednu kartu. Ona koja vam je privukla pažnju govori o načinu na koji doživljavate ljubav i kako se ponašate u vezi, piše Atma.

1. Intenzivna ljubav

Za vas je ljubav najmoćnija sila i verujete u nju bezuslovno. Kada se zaljubite vi se u potpunosti posvetite toj osobi ili vezi. Međutim takvo ponašanje može da bude rizično, i lako možete završiti slomljenog srca.

Ipak toliko verujete u ljubav da se, kad nađete novog partnera, ponašate na isti ili sličan način. To nije loše i niste naivni jer za pravu ljubav vredi rizikovati.

2. Zaljubljeni

Zaljubljeni ste u ideju ljubavi i teško vam je da se zaljubite u drugu osobu. Živite u „idealnom svetu“, tako da vas partner može lako razočarati jer se ne uklapa u vašu predstavu o ljubavi.

Može se desiti da nađete pravu osobu i izgubite je jer imate pogrešno mišljenje o ljubavi. Zapamtite ljubav je često jednostavna, a ne senzacionalna.

3. Racionalna ljubav

Vi ste suprotnost broju dva. U ljubavi ste racionalni i ako nađete pravu osobu, radite na tome da veza bude ozbiljna.

Strasti su vam važne, ali ne i neophodne. Fokusirate se na zdravu vezu koja svojim tempom ide ka boljoj budućnosti. Kada pronađete pravog, nećete ga pustiti i pokušaćete da veza uspe.

4. Nestalna ljubav

Veoma ste strastveni, ali su vam veze često kratke. Kada dođe do problema između vas i partnera brzo se „ohladite“.

Trebalo bi naći nekoga ko se protivi vašoj strasti i ko unosi veću ravnotežu u vezu. Tako ćete konačno moći da imate ozbiljnu i dugotrajnu vezu.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар