U trendu

Test otkriva koji je vaš najveći strah u ljubavi: Zašto još niste pronašli idealnu osobu za sebe?

Vreme koje provodimo zaljubljujući se i uživajući u vezi pozitivno utiče na naše blagostanje. Međutim, postoje veze koje izazivaju loše vibracije, negativno utiču na samopouzdanje i toksične su za nas. Nakon raznih iskustava, mogu se pojaviti strahovi u ljubavi, a ti isti strahovi mogu predstavljati blokadu za novu i srećnu romantičnu vezu.

Ako želite da saznate šta je zapravo vaš najveći strah u ljubavi, pažljivo pogledajte sliku ovog testa ličnosti i odgovorite šta ste prvo primetili na njoj.

Ako ste prvi primetili…

1. Osobu koja nosi ogrtač

Svesni ste da ako želite da imate trajnu vezu, morate dozvoliti toj osobi da vas vidi onakvim kakvi zaista jeste. Međutim, ovo vam predstavlja veliki problem jer ste nepoverljivi i prethodna iskustva su vas naučila da morate da pazite kome se otvarate. Vaši strahovi ne moraju da vas sprečavaju da pronađete ljubav koja će trajati večno – važno je da ne dozvolite da vas preveliki oprez košta lepih romantičnih trenutaka. U redu je ne otvoriti se nekome potpuno odmah, već tek kada shvatite da ta osoba to zaslužuje.

2. Lice

Navikli ste da radite stvari koje volite kada i koliko god želite i plašite se da potrebe vašeg partnera ne budu ispred vaših. Međutim, ako vam je važno da ste u jakoj vezi sa nekim, moraćete da poradite na svojim emocijama. Naravno, briga o sebi je važna, ali to i dalje možete učiniti, uzimajući u obzir i potrebe osobe koju volite.

3. Drvo

Uzrok vaše anksioznosti u vezi je da li ćete i dalje imati dovoljno vremena za sebe. Ne treba da se opterećujete mislima da ćete u vezi izgubiti deo sebe, jer prava ljubavna veza može samo da vas dopuni. Jasna komunikacija i određivanje prioriteta važni su za dugu i srećnu vezu, kao i postizanje kompromisa, piše Your Tango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar