U trendu

Test podsvesti: Životinja koju prvo ugledate otkriva do čega vam je najviše stalo u emotivnoj vezi

Ilustracija pred vama može da otkrije šta podsvesno očekujete u emotivnoj vezi i koji je vaš jezik ljubavi.

Dobro pogledajte ilustraciju i zapamtite šta vam je prvo „zapalo za oko“ – upravo iza tog simbola krije se odgovor.

1. Ako ste prvo videli pticu…

Po prirodi ste pričljivi i otvoreni. To ne znači da ne znate šta je stid, niti da vam je stalo da uvek budete u centru pažnje, ali otkriva da ste poput otvorene knjige kada ste sa osobom koju volite.

Vaš jezik ljubavi su reči. Umete da „čitate između redova“ i u isto vreme ne umete da lažete, ali i te kako dobro prepoznajete kada neko pokuša da zaobiđe istinu.

Ukoliko vam voljena osoba ne kaže da vas voli, da joj značite i da imate posebno mesto u njenom životu, brzo ćete se „ohladiti“. Cenite dela, ali su vam važne i reči.

2. Ako ste prvo videli raka…

Vaš jezik ljubavi podrazumeva dodire. Strast koju osećate prema voljenoj osobi morate i da pokažete, i isto to očekujete od „druge strane“.

Ukoliko nežnost, poljupci i maženje izostaju, posumnjaćete u svoju privlačnost, ali i u emocije „druge polovine“.

3. Ako ste prvo videli konja…

Vaš jezik ljubavi su dela. Prija vam da čujete „volim te“, prija vam fizička intimnost, ali iznad svega cenite male znake pažnje koje voljena osoba čini za vas.

U emotivnoj vezi najvažnije vam je da možete da se oslonite na drugu osobu. Obradovaće vas kad vam pokloni cvet ili čokoladu, ali će vas oboriti s nogu tek ako vam popravi nešto u kući ili vas odveze na poslovni sastanak kad ste bez automobila, a taksija nema „ni za lek“.

4. Ako ste prvo videli delfina…

Vaš jezik ljubavi je apsolutna podrška.

Po prirodi ste zanesenjak koji nije u stanju da brine o svakodnevnim obavezama. Zbog toga vam je potrebna „druga polovina“ koja živi u realnom svetu i s lakoćom preuzima stvari koje su vama naizgled trivijalne, a zapravo mogu da donesu veliku glavobolju ako ih zapustite.

Kad neko umesto vas sredi životni prostor, bavi se plaćanjem računa i organizacijom putovanja koja ste odabrali, dopustićete mu da postane deo vašeg kreativnog i sanjalačkog sveta.

5. Ako ste prvo videli pačiće…

Samo mali broj ljudi može da uoči pačiće na ilustraciji. Ukoliko su vam najpre oni privukli pažnju, to otkriva da je vaš jezik ljubavi kvalitetno provedeno vreme.

Ne morate da budete sa voljenom osobom „od jutra do sutra“, ali kada ste zajedno, očekujete da vam se posveti u potpunosti.

6. Ako ste prvo videli medveda…

Vaš jezik ljubavi su pokloni.

Važno vam je da voljenoj osobi budete u centru pažnje, ne samo u emotivnom, već i u materijalnom smislu. Istovremeno, i vi ste neko ko svoju naklonost voli da iskazuje darivanjem.

Ne očekujete uvek da poklon ima veliku materijalnu vrednost, ali ako takva vrsta pažnje izostane u dugoj vezi, zapitaćete se da li ste voljenoj osobi zaista važni ili sa vama samo „ubija vreme“.

7. Ako ste prvi videli štene…

Vaš jezik ljubavi je apsolutna posvećenost.

Kad se zaljubite, očekujete od „druge polovine“ da vas automatski uključi u sve svoje aktivnosti, a isto to ste spremni da uradite i vi za nju. I ne samo da ste spremni – vi to i činite, uvereni da ćete tako još snažnije biti povezani, a da će vaša ljubav postati jaka poput stene.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar