Testirajte svoju inteligenciju pomoću ove optičke iluzije: Pronađite broj 3 za 15 sekundi

Optičke zagonetke i mozgalice su sjajan način i da se razonodite i testirate svoju moć zapažanja, ali neke umeju dobro i da namuče ljude. Jedna od njih je i ova.

Redovno vežbanje optičkih iluzija daje vašem mozgu trening, što ima značajne prednosti kao što je poboljšanje vaše sposobnosti da se fokusirate i percipirate detalje.

Istraživači su godinama proučavali kako optičke iluzije utiču na ljudski mozak i osmislili su brojne studije koje otkrivaju kako različita područja mozga reaguju na optičke iluzije.

Sada je trenutak da testirate svoje veštine posmatranja. Koristite ovaj test optičke iluzije da otkrijete skriveni broj tri za 15 sekundi ili manje.

Ako u početku smatrate da na slici nema skrivenog broja među gomilom osmica, pogledajte bliže. Pažljivo pregledajte celu sliku… Koncentrišite se… Ne odustajte… Skoro ste uspeli.

Vreme otkucava… 3…2…1…0. Stanite. Čestitamo vam ukoliko ste u zadatom roku uspeli da pronađete zadati broj. Ako i dalje ne možete da ga pronađete, ponudićemo vam rešenje.

Većina ljudi ne može da vidi cifru, ali ako to vidite, vaše oči su nesumnjivo oštre i vi ste majstor optičkih iluzija.

Ne brinite ako ga ne vidite; mi smo tu da vam pomognemo. U slučaju da ne možete da je pronađete, pogledajte u krajnje desnu kolonu, pri vrhu se krije jedna trojka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.