U trendu

Tiktoker raskrinkao specijalitet slavnog kuvara koji se prodaje za 960 evra

Kuvar Džek Mankjuso je čuveni zlatni odrezak, koji slavni kuvar Salt Bae prodaje za 960 evra, napravio za samo 100 evra i pritom je snimio ceo proces i objavio ga na društvenim mrežama.

Slavni kuvar Nusret Gokce poznatiji kao Salt Bae u svojom ponudi ima 24-karatni zlatni odrezak tomahavk, koji je veoma popularan kod selebritija. Međutim, Mankjuso je dokazao da taj steak baš i nije tako luksuzan kako ga Gokce predstavlja.

On je snimio video u kojem pokazuje kako treba marinirati meso, mazati uljem i začinima, zatim pojašnjava način pečenja, a na kraju dolazi do onog dela kada ga pozlaćuje. Naglašava da se jestivo zlato u listićima može kupiti za oko 23 evra, što znači da je ukupno zajedno sa šniclom, začinima i maslinovim uljem, potrošio oko 100 evra za pripremu tog specijaliteta.

@chefcuso

The gold steak 🥩🏆 #tomahawksteak #finedining #saltbae

♬ original sound – Jack Mancuso

„Iskreno, raditi s ovim zlatnim listićima je prava muka. Oni su veoma krhki, lome se i neverovatno su lepljivi“, rekao je Mankjuso, a otkrio je i kakvog je ukusa steak.

„Estetski izgleda sjajno. Ukusi je isti kao i kod normalnog tomahavka. Eto, ako želite, isprobajte sami kod kuće ovaj recept, samo što ga sigurno nećete platiti kao kod Salt Baea“, rekao je Mankjuso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar