Tiktokerka tvrdi: Nikola Tesla je bio zaljubljen u goluba (video)

Tiktokerka Ezme Luiz Džejms na svom profilu kombinuje istoriju i seks, te iznosi istorijske činjenice o prvim bikinijima, prezervativima, erotskim knjigama i seksualnim praksama kroz vreme.

@esme.louisee

Nicola Tesla always breaks me 😭 🐦 #KinkyHistory #LearnOnTikTok #TikTokPartner #didyouknow #learnwithme

♬ Live Music Classical, Johann Strauss(125614) – air music

Tako je u svom serijalu „Kinki istorija“ iznosi niz zanimljivosti „za koje sigurno niste znali“, kako sama navodi, pa se u jednoj od svojih objava dotakla i našeg najvećeg naučnika Nikole Tesle.

U ovoj objavi, Ezme je navela da se Barbi lutka kreirala i stilizovala po uzoru na erotsku lutku namenjenu muškarcima, da se ispiranje vagine gaziranim pićima smatralo „legitimnim“ oblikom kontracepcije u Americi 60-ih godina prošlog veka, kao i da su se tokom Španske groznice organizovale „žurke za maženje“.

Potom navodi, uz fotografiju Nikole Tesle, kako je naš naučnik bio „duboko zaljubljen u goluba“, doduše, bez daljeg i dodatnog objašnjavanja.

U samoj objavi snimka, koji je pogledan preko 3,4 miliona puta, tiktokerka je napisala da je ova činjenica o Nikoli Tesli uvek „slomi“, dodavši emodži u suzama, ali i – goluba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)