U trendu

Tokom odmora ležao na kauču i ugledao nešto čudno na satu, odmah su napustili apartman

Irac Dagi Hamilton ostao je u šoku kad je otkrio šta se nalazi u digitalnom satu u apartmanu koji je unajmio sa svojom devojkom tokom posete Torontu.

Par je nakon dolaska u grad ceo dan bio u obilasku, a u apartman su došli tek uveče. Apartman u centru grada, koji su unajmili preko stranice Airbnb, činio im se idealan za njihov u posetu Kanadi, ali već nakon 20 minuta boravka u njemu shvatili su da tamo ne žele da provedu ni trenutak duže.

Naime, dok je Dagi ležao na kauču, pogledao u digitalni sat i primetio nešto čudno na njemu. Sat je bio spojen žicom nalik na punjač za mobilni, što je odmah izazvalo sumnju u njemu.

– Osećao sam se čudno i pri samoj pomisli na to i rekao sam sebi da ne budem lud. Ali, nešto mi nije dalo mira… Izvukao sam punjač i video bateriju sa stražnje strane. Pogledavši malo bolje prednju stranu sata, primetio sam da se unutra nalazi kamera – ispričao je ovaj Irac koji je svoje iskustvo podelio i na Fejsbuku .

Kamera je bila uperena prema dnevnoj i spavaćoj sobi pa je par odmah pozvao policiju, a vlasnika apartmana prijavio je stranici na kojoj se oglašava. Airbnb je odmah otkazao saradnju s vlasnikom stana koji je iznajmljivao još drugih šest nekretnina, a paru se ponudili besplatan smeštaj u jednom od tri luksuzna hotela u blizini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.