U trendu

Tokom sna smo najranjiviji i zato ove stvari ne smete da držite ispod kreveta

Mnoga pravila koja stižu sa Istoka ljudi Zapada ne mogu da prihvate, međutim, postoji nekoliko unuverzalnih pravila koja možemo primeniti svi i koja bi trebalo poslušati. Jedno od njih odnosi se na odlaganje stvari ispod kreveta u situacijama kada nam se pretrpa prostor u kući.

Za to naravno rešenje ima feng šui, veština uređenja prostora privlačenjem pozitivne životne sile či kako bismo osigurali sreću svoje porodice. Iako je mnogo pravila te veštine teško primeniti, postoje neke univerzalne feng šui smernice za poboljšanje kvaliteta života koja su primenjiva na sve domove. Jedno od njih odnosi se na gomilanje stvari ispod kreveta.

Imajući na umu da u krevetu provedemo trećinu života, te da smo energetski najranjiviji dok spavamo, očito je da bi krevet trebalo tretirati kao jedno od najznačajnijih mesta u domu.

Ako je energija vašeg kreveta loša, možete očekivati da će vam slabiti telesno i mentalno zdravlje jer negativan energetski tok utiče na celokupno stanje organizma. Srećom, lako možete popraviti tu energiju pazeći na stvari koje skladištite ispod kreveta. Stvari ispod kreveta svojim vibracijama utiču na vašu energiju i na različite aspekte vašeg života, poput zdravlja, napretka, odnosa, a utiču čak i na vašu sreću.

Pripazite da stvari koje ćete staviti ispod kreveta budu čiste i povezane sa spavanjem. Isto tako, potrebno je energetski čistiti spavaću sobu te održavati higijenu prostorije.

Neke stvari nikada ne biste trebali držati ispod kreveta, a posebno izbegavajte sledeće:

Stvari koje nose ružna sećanja – njihova je energija nastala iz negativnih emocija koje pobuđuju u vama, a ta će se negativnost brzo prilepiti za vas.

Pokloni ili fotografije iz prethodnih veza – prošlost treba da ostane u prošlosti, a držanje takvih stvari pod krevetom može prouzrokovati disbalans u vašoj sadašnjoj vezi.

Stara, oštećena odeća i obuća, kao i prljave stvari – možda mislite da bi vam nešto od toga moglo zatrebati, ali takve stvari crpu životnu energiju.

Suve biljne mešavine i ostale mrtve biljke – mrtve biljke šire mrtvu energiju. Dakle, umesto da vam soba ugodno miriše, možete privući bolest.

Slomljeni ili oštećeni predmeti – stvari koje su slomljene imaju oštećenu energiju i samim time su štetne. Takvi predmeti negativno utiču na sreću i privlače nesreću.

Stare sprave – ne samo da su stare i beskorisne, već i odgovaraju elementu metala, a držanje takvih predmeta pod krevetom može u vaš život privući strah i situacije nad kojima nemate kontrolu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar