Tragična smrt 15-godišnje bogate naslednice (foto)

Iris Anabel Goldsmit, ćerka milionera Bena Goldsmita i Kejt Rotšild, tragično je izgubila život na porodičnoj farmi u Somersetu u Velikoj Britaniji.

Iris je preminula u ponedeljak, vozeći kvad, motorcikl sa četiri točka. Imala je samo 15 godina.

Prijatelji i rodbina preminule tinejdžerke izjavili su za bitanske medije da je porodica slomljena ovom nesrećom.

– Ovo je užasna tragedija. A Iris je bila predivna, tako vickasta. Svi u porodici su je obožavali – rekao je porodični prijatelj za Dejli Mejl.

– Bila je prelepa, šarmantna, pametna, divna drugarica i apsolutno najdivnija osoba koju ste mogli da upoznate. Iris je nasledila šarm od svog oca Bena i pomalo boemski stil majke Kejt. Cela porodica je u ovim trenucima sa Benom i njegovom bivšom ženom – dodao je izvor.

Tinejdžerka se, navodno, vozila da prijateljicom u of-roud vozilu na četiri točka, i nastradala je kada se vozilo prevrnulo.

Iris je bila naslednica dve najmoćnije dinastije u Velikoj Britaniji – Goldsmita i Rotšilda, koji imaju ogroman finansijski i politički uticaj ne samo u Britaniji već i u celom svetu.

Iris je bila prvo dete Bena (38) i Kejt (37), a ima i dva mlađa brata, Frenka (13) i Isaka (11). Par se venčao 2003. godine, a razveli su se 2012.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.