U trendu

Tri loša znaka: Iskusni svadbeni fotograf otkrio detalje koji ukazuju da brak neće potrajati

Američka TikTokerka Šajla Herington koju na ovoj popularnoj društvenoj mreži prati 266 hiljada korisnika otkrila je tri stvari koje navodno već na dan venčanja ukazuju da je brak osuđen na razvod.

Tri detalja koji upućuju da je brak u opasnosti od prvog dana otkrio joj je iskusni venčani fotograf s kojim je sarađivala, a koji ih je primetio tokom svog dugogodišnjeg staža.

Prema njemu, prvi znak da par verovatno neće izdržati je ako jedan od supružnika napravi više od tri fotografije bez svog partnera.

– Ovo mi je nekako logično. Malo je sumnjivo izbaciti partnere s više od tri fotografije samo zato da biste mogli da dobijete nekoliko više s mamom i tatom – komentarisala je TikTokerka.

– Drugi pokazatelj su deveruše ili prijatelji mladoženje koji izbegavaju razgovor o supružniku kada se spremaju, nazdravljaju ili bilo šta drugo – što ukazuje, objašnjava fotograf, da im se supružnik ne sviđa.

Treći pokazatelj da brak neće potrajati koji je navela je kada par provodi više vremena s porodicom i prijateljima nego jedno s drugim tokom dana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.