U trendu

Tri načina da privučete novac za kratko vreme

Novac nije izvor sreće, radosti, niti može kupiti najdragocenije stvari na sveti, kao što su ljubav i zdravlje, ali svi smo saglasni da nam novac može olakšati način života.

Iako se trude i vredno rade, mnogi ljudi ne mogu da ostvare željeni finansijski potencijal. Zašto je to tako?

Prema Zakonu privlačenja postoji jedno jasno pravilo – svojim mislima kreirate svoju realnost!

Pokrenite talas pozitivnih misli o novcu i lakše ćete pronaći put do obilja.

1. Jasno definisane odluke i očekivanja

Zamislite koliko novca želite da zaradite u određenom vremenskom roku. Na primer, za 6 meseci želim da zaradim toliku sumu novca. Počnite sa malim ciljevima i kraćim rokovima kako biste sebe motivisali i ohrabrili, a zatim povećajte svoje ambicije.

Svoje očekivanje možete napisati na papir koji ćete držati na vidnom mestu u svom domu ili ga pred spavanje ponavljati kao afirmaciju.

Ne dozvolite da vaše očekivanje bude samo deo mašte, već se trudite za svoj cilj i verujte da će se vaše nade ispuniti.

2. Definišite zašto vam je potrebna određena suma novca

Novac je sredstvo razmene određenih dobara. Uvek želimo neku sumu novca da bismo nešto sebi priuštili. Jasno odredite zbog čega vam je potreban novac i zapište na papir sve što želite sa tim novcem sebi da priuštite. To će poslužiti kao dodatna motivacija.

3. Iskoristite svoje sposobnosti

Verujte u sebe, verujte da je sasvim moguće da ostvarite željeni cilj. Iskoristite svoje najbolje sposobnosti i potencijale i usmerite energiju u pravcu koji vam je važan. Ne rasipajte svoju energiju. Iskoristite iskustvo, ideje i informacije koje vam mogu biti od pomoći. Usavršavajte se i radite na sebi. Kada istinski spoznate svoj kvalitete i sposobnosti i naučite kako da ih iskoristite – sve postaje moguće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar