U trendu

Trik koji privlači obilje kao magnet, potrebno vam je tačno ovoliko novčića

Svima je privlačenje dobre sreće i izobilja veoma je bitna i zanimljiva tema u feng šui veštini, pa tako uz male izmene u svakodnevnom životu možemo postati bogatiji i srećniji!

Postoje i mali trikovi ako želite više novca u životu, vezani za to šta bi uvek trebalo da imate kod sebe, i srećne brojeve po kineskim verovanjima.

U Kini se verovanje o srećnim brojevima zasniva na tome kako se izgovaraju!

Najsrećnijim brojem tako se smatra 8, pravi simbol izobilja, sreće i bogatstva.

Kinezi obožavaju broj 8, pa će tako stanovi na osmom spratu ili automobili čije registarske tablice sadrže taj broj biti prodati po višoj ceni, jer donose sreću!

U tradicionalnoj tao kulturi, osmica znači celovitost, praktično ceo univerzum jer on „počiva“ na osam smerova. U modernoj Kini, reč za broj osam izgovara se „ba“, što je slično reči „fa“ koja u slobodnom prevodu znači „imućan“ ili „brzo stečeno bogatstvo“. Dakle, ovaj broj je praktično simbol novca!

Možda vam je već jasno šta bi trebalo da uradite, a trebalo bi da u novčaniku nosite metalan novac čiji je zbir uvek osam.

Najbolje da budu u odvojenom delu vašeg novčanika. Bolje je da to budu novčići od jednog, dva i pet dinara, nego četiri puta po dva dinara, jer broj četiri baš i nije srećan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar