U trendu

Trik Megan Markl: Evo kako da vam odeća uvek divno miriše, ma gde se nalazili

Kada je održavanje odeće u pitanju, od Megan Markl bismo očekivali nešto jako skupo, ali njen je trik najjednostavniji moguć, i poprilično jeftin – pod uslovom da verujemo da sama brine o svom vešu.

Na svojem je lifestyle blogu ‘The Tig’ (koji već neko vreme ne postoji) otkrila je super način pakovanja koji je usavršila tokom godina, a zbog kojeg je njena odeća neverovatno mirisala svaki put kad bi se raspakovala.

Ova 41-godišnja mama dvoje dece otkrila je kako su njena tajna mirisne maramice za mašinu za sušenje veša koje se mogu kupiti u skoro svakom supermarketu. Ove maramice, koje obično koristimo u sušilici za veš i koje sprečavaju gužvanje, smanjuju statički elektricitet i čine rublje mirisnijim, Megan jednostavno ubaci među spakovanu odeću u koferu.

Objasnivši kako ovaj jednostavan trik funkcioniše, Megan je napisala: “Vaša odeća će mirisati sveže kada stignete na odredište – a naročito kada se vratite kući!”

Ovaj trik jednako lako se može primeniti i na našu odeću kod kuće. Sve što je potrebno je jednostavno ubaciti maramice između odjeće poređane u ormarima i one će imati jednako trajan efekat.

Osim trika za mirisnu garderobu, Megan je svojevremeno otkrila još jedan koristan trik kojim se koristi već godinama. U intervjuu je otkrila da uvek sa sobom, a naročito na međunarodnim putovanjima, nosi ulje čajevca.

„Jedina stvar bez koje ne mogu da živim kad putujem je mala posuda s uljem čajevca“, priznala je. „Nije najglamuroznija stvar, ali ako se posečete, ugrize vas komarac, ili imate problema s aknama, o čemu god da je reč, to je moj mali lek za sve. Jeftin je, dovoljno je mali da mi stane u svaku torbicu i nosim ga sa sobom sve vreme“, rekla je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar