U trendu

Trik za čišćenje automobilskih sedišta: Potreban je samo jedan neobičan proizvod

Jedna žena oduševila je društvene mreže nakon što je na Fejsbuku podelila jednostavan trik za čišćenje prljavih automobilskih sedišta za samo 15 minuta pomoću –  pene za brijanje i stare četkice za zube.

Ona najpre kaže da je isprobala ovaj savet nakon što ga je otkrila na internetu. Odlučila je da proba na svojim prljavim sedištima koja su bila umazana od kiše, prolivene tečnosti i prašine.

Osnovni trik uključivao je nanošenje pene za brijanje direktno na sedište, utrljavanje rukama, nežno ribanje starom četkicom za zube i ostavljanje 15 minuta. Žena je zatim koristila toplu vodu i čistu krpu od mikrovlakana kako bi uklonila penu. Neverovatno, ali prljava sedišta su nakon toga zablistala i ponovo izgledala kao nova.

„Šokirala sam samu sebe da budem iskrena, ispalo je neverovatno. Stavila sam penu za brijanje na vozačko i na suvozačko sedište, prvo sam je trljala rukom da potpuno prekrije sedišta. Onda sam otišla po staru četkicu za zube i njome nežno prešla preko sedišta, dobro utrljavajući penu u tkaninu. Tada sam ih ostavila 15 minuta i samo obrisala penu sa sedišta toplom vodom i krpom od mikrovlakana“, objasnila je.

Žena je trik podelila na Fejsbuku, a njena objava brzo je postala viralna i oduševila brojne korisnike. „Vrlo impresivno! Moram ovo da isprobam na svojim odvratnim sedištima“, otkrila je jedna korisnica, dok je druga dodala: „Sjajan savet, naročito za mame s malom decom.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)