U trendu

Trik za haljine sa otvorenim leđima postao je pravi hit, morate da ga isprobate!

Imate novu haljinu otvorenih leđa ali ne i odgovarajući brushalter za nju? Budite bez brige, možete ga lako napraviti i same od materijala koji imate kod kuće.

Veliki broj svečanih haljina i venčanica ima otvorena leđa. Ovakvi modeli su divni, suptilno seksipilni ali su prava noćna mora za nošenje. Korpice ne odgovaraju ili ih uopše i nema a vi se mučite da nađete adekvatan brus bez kopčanja na leđima.

Ovakav donji veš je jako teško naći. Silikonske korpice često klize i obično se mogu naći samo u jednoj veličini, što ne ogdovara svima. Grudnjaci sa providnim bretelama su neudobni i usecaju se u ramena. Trake koje su danas sve zastupljenije na tržištu su komplikovane za korišćenje, umeju da budu grube prema osetljivoj koži grudi a ženama sa većim poprsjem naprosto nisu dovoljna podrška.

Za oaj trik su vam potrebni samo brushalter iz vaše kolekcije, koji vam ne bi bilo žao da žrtvujete, makaze, igla i konac ili patrona za topli lepak i pištolj za njega.

@kristinakacheeva

Trying this Tiktok hack. What do you think? #stylehacks #styleinspo #brahack #brahacks #hack #hacks #styleinspo #girltips #girlhacks #fashionhacks

♬ this is what falling in love feels like – JVKE

Na snimku ispod pogledajte kako je jedna korisnica TikTok-a transformisala svoj brushalter i moramo priznati da je rešenje genijalno. Nije ni čudo što se ovaj snimak ima preko 200 hiljada lajkova na ovoj platformi. Mi vam savetujemo da probate ovo na nekom starijem grudnjaku i uverite se u magiju ove cake!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar