U trendu

Tuga u Španiji: Preminula 9-godišnja ćerkica bivšeg selektora (foto)

Velika životna tragedija zadesila je bivšeg elektora fudbalske reprezentacije Španije, Luisa Enrikea. Njegova 9-godišnja ćerkica Šana preminula je nakon petomesečne borbe s rakom kostiju.

Španski mediji preneli su da je da je njena bolest bila jedini razlog zašto se povukao sa funkcije selektora reprezentacije Španije.

Enrike je špansku reprezentaciju napustio u martu uoči utakmice sa Maltom, a u junu je objavio da više neće moći da vodi reprezentaciju zbog privatnih razloga.

„Naša ćerka Šana nas je napustila nakon petomesečne borbe s bolešću. Zahvalni smo svima koji su u proteklom periodu vodili računa o diskreciji i imali razumevanja za našu borbu. Neizmerno će nam nedostajati, ali ćemo je se sećati do kraja života i nadamo se da ćemo se negde ponovno sresti. Biće zvezda vodilja našoj porodici. Mirno spavaj, Šanita“, objavila je porodica Luisa Enrikea.

Nakon što je tužna vest izašla u javnost, poruke saučešća i podrške poslali su brojni, među njima Leo Messi, Luis Suarez, Đerar Pike, igrači koje je Enrike vodio u Barseloni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.