U trendu

U bašti iskopao ljudsku lobanju, rekao supruzi, a ona mu otkrila šokantnu istinu

Tokom sadnje krompira jedan čovek je u svom dvorištu u Rusiji pronašao ljudsku lobanju. Nakon što je upitao svoju suprugu zna li možda o čemu je tačno reč, ona ga je zaprepastila svojim odgovorom.

Naime, rekla mu je da su to ostaci njenog prvog supruga kojeg je sekirom istukla do smrti i njegove delove tela zakopala pre 20 godina, prenosi Dejli Mejl.

Nakon neverovatnog otkrića u bašti njene kuće u Luzinu, u Sibiru, ova 60-godišnja žena mirno je objasnila: „Ne brini, to je moj prvi suprug“.

Prvo je svom partneru priznala ubistvo, a onda ga je zamolila da „ponovno zakopa ostatke, zaboravi na to i da ništa ne govori policiji“.

Međutim, on je ignorisao njena uputstva i sve rekao policajcima. Njegova žena priznala mu je da je pre 21 godinu svog supruga tokom svađe udarila sekirom nakon što se „pijan vratio kući i počeo da je tuče“.

Nakon toga je raskomadala njegovo telo i zakopala ga u baštu. Tada se pretvarala da je otišao na posao i nikad se nije vratio kući.

– Žena je priznala da je ubila svog supruga, izjavio je ruski istražni odbor koji istražuje ozbiljne zločine.

Tokom rekonstrukcije ovog krivičnog dela pokazala je kako je sekirom raskomadala svog muža. Policija je raskopala povrtnjak i pronašla kosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)