U trendu

U ovoj situaciji nikada nemojte nositi farmerke, tvrde stručnjaci: Slažete li se?

Farmerke su jedan od najpopularnijih odevnih komada u ženskom, ali i muškom ormaru. Većina ljudi jednostavno ih obožava i ne mogu da zamisle svoju garderobu bez ovih praktičnih pantalona koje možemo nositi u većini prilika. Modni znalci odavno govore da farmerke ipak nisu prikladne za sva mesta i situacije i ih ponekad ipak moramo zameniti klasičnim modelima pantalona.

Farmerke su i dalje u grupi neformalnih komada i zato ih, po mišljenju modnih stručnjaka, moramo izbegavati na svim mestima koja zahtevaju formalan dres kod i nošenje svečanih odevnih komada.Takođe nisu poželjne u situacijama kada odećom iskazujemo poštovanje prema osobama i(li) prilici, poput venčanja i sahrana, piše Zadovoljna.hr.

Svoje mišljenje o farmerkama dala je i Ana Vintur.

U sklopu rubrike „Go Ask Anna“ na Jutjub kanalu magazina Vog, postavljeno joj je pitanje postoje li situacije u kojima ne bi trebalo da nosimo farmerke. Ana je dala jasan odgovor i na kraju navela situaciju u kojoj bi ih obavezno trebalo izbegavati.

„Farmerke su sjajne. Volim ih. Na ulicama vidim sve one manekenke koje nose samo farmerke i belu majicu, a izgledaju fantastično. Takođe mislim da postoje situacije u kojima morate da imate poštovanja. Definitivno ih ne smete nositi kada prvi put upoznajete buduću rodbinu“, rekla je Vintur.

Nije ona jedina koja smatra da bi za prvi susret s porodicom svog partnera trebalo da se uredimo i izbegavamo ležerne kombinacije. Međutim, u obzir ipak treba uzeti i situaciju u kakvoj upoznajete buduću svekrvu i svekra.

Ako ćete, na primer, da idete na izlet u prirodu, sigurno nećete obući elegantnu haljinu i salonke jer to jednostavno nema smisla. Tada će farmerke biti odličan odabir, manje ležeran od trenerke i helanki. Prilikom upoznavanje buduće rodbine pre svega treba voditi računa o primerenosti komada koje nosite, a dobre farmerke u kombinaciji s elegantnom bluzom trebalo bi da prođu inspekciju i najstrože svekrve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar