U ovom lokalu dobijate besplatno piće, ako iskoristite jedan trik

U Zadru je nedavno otvoren bar, a mušterije mogu da dobiju besplatno piće ukoliko iskoriste jedan mali trik. Vlasnik bara „Truper“ Božo Matulić je objasnio da je glavni cilj otvaranja ovog objekta bio vraćanje rokerskog duha u grad.

Bar je uređen u rokerskom stilu, na zidovima je moguće videti fotografije Alisa Kupera, Roba Halforda i mnogih drugih koji su obeležili ovaj muzički žanr. Opremljen je muzičkom opremom, a vlasnik obećava da će redovno pozivati ulične svirače i mnoge druge talentovane muzičare kako bi svi imali priliku da se dokažu u sviranju.

„Ako želite besplatno piće, odsvirajte pesmu za njega. A oni koji žele da sviraju celo veče, oni bi mogli nešto i da zarade“, rekao je vlasnik lokala. U nastavku je objasnio i zašto bar nosi baš ovo ime. „Bar je naziv dobio po pesmi Ajron Mejdena, to je tražila moja supruga. Ja sam imao drugih ideja i to nije bio moj prvi izbor. Ona je stara metalka, pa nije bilo kompromisa s imenom“, rekao je Matulić, prenosi portal Klix.

Dodao je još i kako su ljudi odlično prihvatili novi bar i kako je odziv na otvaranju bio mnogo veći nego što su očekivali.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.