U trendu

U vrtiću joj rekao da će mu biti žena: Evo šta je uradio posle 20 godina

Lora Šil i Met Grodsku se poznaju gotovo ceo svoj život: išli su zajedno u obdanište i bili su nerazdvojni, a obećanje koje joj je dao tih dana ispunio je nedavno. Lora i Met su se venčali, iako su nakon obdaništa izgubili kontakt, prenose mediji u svetu i regionu.

View this post on Instagram

"Laura and I met in preschool. One of my very first memories is of being 3 years old and standing up in front of my pre-school class, declaring that I would marry her someday. As kids, Laura taught me how to ride the swings, draw rolling hills, and the 'right way' to properly eat string cheese. We have fond memories of playing hide-and-go-seek, chasing after each other on the playground, and mischievously staying up during nap time. I was enamored with Laura as a child, and I still am to this day. Eventually, we lost touch upon entering our Elementary School days and for the next seven years, our family's annual Christmas cards was the only way we ever saw each other's faces. It wasn't until High School that we reconnected by happenstance through a mutual friend. Within two weeks, we decided to be boyfriend and girlfriend. We continued to date through out all of High School, even though we went to different schools. We even stuck together long-distance while attending colleges in different states. We remained a resilient couple until May 23rd, 2015 when I decided to stay true to my preschool pledge and make Laura my wife. I proposed to her at the place it all began… our preschool classroom."

A post shared by the way we met (@thewaywemet) on

Da prva ljubav zaborava nema uverili su se mnogi, ali je ovaj šarmantni par iz Feniksa to dokazao i u praksi. Nerazdvojni u vrtiću, par je bio izgubio kontakt u godinama koje su usledile da bi se u srednjoj školi preko zajedničkog prijatelja ponovo spojili.

U roku od dve nedelje postali su dečko i devojka, a bez obzira na to što su išli u različite škole i kasnije fakultete, ostali su zajedno uprkos svemu.

Met je Loru zaprosio 2015. godine u dvorištu obdaništa gde su se upoznali i tako ispunio obećanje dato pre dve decenije.

– Dok smo se vozili ka obdaništu stalno me je zapitkivala zbog čega sam toliko nervozan, a ja sam konstantno proveravao džep da proverim da li je prsten i dalje tu. Kad smo stigli tamo kleknuo sam, a moj brat je prišao da sve snimi telefonom. Lora je bila iznenađena, ali je rekla „da“ – rekao je Met za Hafington post.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar