U trendu

U zgradi osvanula poruka za devojke koje u štiklama hodaju hodnikom, odmah je postala hit

Društvenim mrežama kruži fotografija nesvakidašnjeg problema s kojim su se susreli stanari jedne stambene zgrade u Srbiji. Odlučili su da pokušaju da ga reše ostavljanjem ove poruke i pritom zabavili mnoge, ali neke i uvredili.

Izuzetno ružno i direktno „uputstvo“ namenjeno pripadnicama lepšeg pola, koje je napisala jedna stanarka pošto su joj zasmetale komšinice koje nose štikle, na Instagramu je dočekano sa osudom.

– Umesto galopiranja u štiklama po stepeništu tokom izlaska ili vraćanja iz izlaska, molimo kobile da umesto stepeništa koriste lift – pisalo je u pismu koje je bilo zalepljeno na ulazna vrata zgrade, a drska komšinica je dodala da „nije teško biti fin“.

Za sada nije poznato gde je tačno zabeležen neprijatan prizor. Autorka poruke je takođe nepoznata, ali se komentari na društvenim mrežama nižu.

– Kobile..To može biti i vaše dete. Mislite o tome, nije smešno – napisala je jedna žena na Instagramu, a druge korisnice su se složile i počele da ostavljaju komentare poput „degutantno i primitivno“, „i vi ste nekad bili kobila“, „ovo je sigurno napisala neka u klompama“.

Bilo je i onih koji su pokušali da razumeju gospođu koja je ovo napisala, ali su istakli da je ovo mogla da kaže na neki mnogo kulturniji način, jer veruju da je ovim samo izazvala revolt.

– Znaš kad bi išla liftom kad bi me nazvali kobilom. Ko je njima kriv što više ne izlaze. Uostalom kad devojke dolaze oni su odavno budni – napisala je jedna devojka koju je ovo „uputstvo“ iznerviralo.

Bilo je i onih koji su prokomentarisali da nije u redu praviti buku u kasnim satima, ali da to može mnogo kulturnije da se kaže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.