Učinite to na pravi način, zamislite novogodišnju želju ovako i sigurno će se ispuniti

Obično se pred kraj svake godine napravi neki presek i vidi koje su se lepe stvari izdešavale, kao i šta je moglo bolje da se uradi.

Iz toga proizilazi i lista želja za predstojeću, a gotovo svako ima bar jednu spremnu da zamisli tačno u ponoć. Ipak, mnogi to ne učine na pravi način.

Dobro obratite pažnju na sledeća četiri koraka koja vas usperavaju kako da zamislte želju za 2023. godinu da bi vam se ispunila!

1. Otpustite

Sve što vam se loše dogodila u 2022. godine morate da otpustite, kako biste stvorili prostora za nove prilike. Finansijski problemi, nepromišljene odluke, ljubavni brodolomi, neispinjeni ciljevi bi trebalo da vam posluže kao velike životne lekcije koje su vam donele neporcenjivo iskustvo. Ipak, vreme je da krenete dalje, u neke nove pobede, bez tereta prošlosti na leđima.

2. Proslavite

Ljudi gotovo uvek sebe odmah okrive kada im nešto ne ide po planu, a zaborave da pohvale sebe i „potapšu po ramenu“ kada urade dobru stvar. Zato je idealan momenat da se setite svih trenutaka koji su vas učinili radnosnim i tako ponovo probudite lepe emocije u vama. Što smo više zahvalni na dobrim stvarima, to više dobra dolazi u naše živote.

3. Zamislite želju koja će i ljudima u okolini doneti nešto dobro

U životu nam je svima bitan neko – partner, deca, prijatelji, porodica… Kada su i oni srećni i vi ste, i obrnuto. Ako znate da neka vaša bliska osoba nije dobro, ni vi ne možete normalno da funkcionišete i radujete se, zar ne? Obično se skoncentrišemo na sebe kada su novogodišnje želje u pitanju, ali neka nam ove godine bude misija da poželimo nešto što će svima oko nas doneti nešto dobro.

4. Vizualizujte

Uzmite papir i na praznoj stranici do detalja zapišite i opišite svoju novogodišnju želju. Na ovaj način možemo sebe motivisati da ostvarimo ono o čemu sanjamo i fokusirati se na razvoj. Svaki korak ka cilju je uspeh za danas, svaki vaš rud i uložena energija isplatiće se, piše Stil.

Čvrsto verujte da se želje ispunjavaju, radite predano na njima i zaista će se ostvariti, jer sreća prati hrabre!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.