„Udala sam se za tatu svoje najbolje prijateljice i sad sam joj maćeha“ (foto)

Devojka Tejlor (27) upoznala je 52-godišnjeg Kerna Lehmana preko svoje 30-godišnje prijateljice Amande. Naime, Kern je Amandin otac. Čim su se upoznali, planula je ljubav na prvi pogled, a o njihovoj romansi tekst je objavio The New York Post pod naslovom „Udala sam se za oca svoje najbolje prijateljice i sad sam joj maćeha“.

Gepostet von Taylor Lehman am Mittwoch, 11. Mai 2016

„Bio mi je jako zgodan“, ispričala je Tejlor za Caters News Agency. „U vreme kad smo se upoznali ja sam radila s Kernovom ćerkom Amandom. Ona je bila moja najbolja prijateljica. Bila je udata, a i ja sam u to vreme bila u vezi „, prisetila se Tejlor.

Na početku je bila pomalo skeptična da li da započne vezu s ocem svoje prijateljice, ali kaže da je posle nekog vremena prešla preko toga. Venčali su se u maju prošle godine. „I moji roditelji su na početku bili zabrinuti, mama je bila uzrujana jer je to otac moje prijateljice, ali znali su da sam uvek izlazila sa starijim muškarcima“, kaže Tejlor i dodaje da njena porodica sad podržava njihov brak.

Gepostet von Taylor Lehman am Donnerstag, 18. Mai 2017

I stranci primećuju njihovu razliku u godinama pa Tejlor priča da je Kernu javni beležnik rekao: „Vaša ćerka može potpisati ovde“, kad su kupovali kuću. Takođe, kaže i da ih često upoređuju s Ketrin Zeta Džons i Majklom Daglasom.

Kaže i da imaju mnogo toga zajedničkog, ali da su već i razgovarali o mogućnosti da Kern umre prvi. „Već smo se konsultovali s advokatom oko toga, to nije tema s kojom se puno žena u 20-im godinama života mora nositi. Ali ko zna što sutra donosi“, zaključila je Tejlor.

Dodala je i da ne planiraju decu, a za sve one koji ih osuđuju zbog razlike u godinama ima poruku. „Ako ste srećni i kliknete, to se ne tiče nikoga sim vas. A dođavola s onima koji vas osuđuju“, kaže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.