Unajmite „prijatelje“ kako biste stekli popularnost na društvenim mrežama

Japanska kompanija nudi mogućnost svojim klijentima da unajme ljude, koji će im pomoći da budu popularniji u društvu. Jedinstvena ponuda koju pruža firma Family Romance podrazumeva druženje sa glumcima, koji će pozirati na vašim fotografijama, a sve u cilju veće popularnosti na društvenim mrežama.

„Prijatelj“, koji će vas koštati 60 dolara, provešće sa vama dva sata i napraviti koliko god selfija poželite. Korisnici ovakve usluge su ohrabreni da postavljaju fotografije na Instagramu, Fejsbuku, Tviteru i sakupe što više lajkova.

Family Romance nudi ovu uslugu koja se naziva „Real appel“ za događaje poput rođendanskih proslava i druženje posle posla, kao i za venčanja.

Drugi žele da ostave utisak popularne osobe u društvu i naprave ljubomornim bivše partnere. Kompanija nudi katalog „prijatelja“, odnosno agenata, koje klijenti mogu da odaberu na osnovu njihovih osobina poput godina, pola i izgleda.

Jedna mušterija je objavila preporuku na sajtu, navodeći da je otišla na odmor gde je upoznala „prijatelje“, koji su pozirali na fotografijama, koje je objavila blogu i Instagram nalogu. Zadovoljna mušterija navodi da je bila iznenađena brojem lajkova i komentara.

Brojni komentari na sajtu porodice Romance svedoče koliko je ova usluga zanimljiva klijentima.

„Unajmio sam 10 agenata da glume moje prijatelje na rođendanskoj zabavi, priređenoj u luksuznom hotelu u Tokiju, gde smo pili piće uz neverovatan pogled na grad. Nakon toga smo otišli do moje sobe, gde su me iznenadili sa rođendanskom tortom. Napravili smo puno selfija.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.