Unuka princeze Jelisavete prvi put govorila svom iskustvu o zloglasnom seks kultu

Indija Oksenberg, unuka srpske princeze Jelisavete Karađorđević, bila je u godinama raljama seks-kulta NXIVM. Zajedno sa svojom majkom, Katarinom Oksenberg, je pred kamerama, u novom dokumentarcu pod nazivom „Zavedene“, prvi put govorila o ovom iskustvu.

Sve je počelo tako što su njih dve, 2001. godine, bile na seminaru organizacije pod nazivom NXIVM. Pomislile su da će to pomoći u izgradnji karijere Indije, koja je tek krenula da razvija kompaniju, ali nisu ni sanjale da je u stvari tajno, elitno „sestrinstvo“ koje je regrutovalo druge žene kao „robove“.

„Dve žene su mi držale ruke i stopala, a zatim sam žigosana inicijalima Kita Ranijea. I dalje se sećam mirisa spaljenog mesa. Plakala sam jer nisam mogla da se oduprem tome“, rekla je Indija.

Kit Ranije je, inače, vođa ovog zloglasnog kulta.

„Prva komanda koju sam dobila bila je ta da moram da zavedem Kita. Mnogi se pitaju kako je moguće da mi se to dogodilo. Ipak, to se ne događa odmah, već vas malo po malo indoktrinišu“, objasnila je Indija.

Njena majka, Katarina, prošle godine je takođe govorila o iskustvu svoje ćerke.

„Molila sam se da moja slatka ćerka nije otišla toliko daleko da je dopustila da je neko varvarski osakati i muči, ali sam se bojala najgoreg“, iznela je svoje viđenje ove strašne situacije, a sada je otkrila i da ju je upravo ona izvukla iz kandži ove sekte.

„Oni su preoteli moj život. Sama činjenica da ne moram da budem jedna od onih koje su u zatvoru ili kućnom pritvoru i nose žig Kita Ranijea, dovoljna mi je. Za to je zaslužna moja majka“, rekla je Indija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.