U trendu

Upala na svadbu u venčanici i povikala: Trebalo je da to budem ja (video)

Nevesta po imenu Stejsi Oven iz Aberdarea u Velikoj Britaniji uživala je u najlepšem danu u životu kada je zbog nezvane gošće u sekundi pretrnula.

U dvoranu seoskog hotela gde se oržavalo slavlje upala je žena u venčanici i povikala: ‘Zaustavite venčanje, to je trebalo da budem ja’. Na snimku se vidi kako udara buketom mladoženju po glavi dok je novopečeni par pokušavao da pleše.

https://www.youtube.com/watch?v=6k_Guy-IrNc

Prava nevesta je najpre pomislila da je to ‘luda’ bivša devojka njenog supruga, mešutim, radilo se zapravo o komičarki Dženuari Ris, koju je angažovla njena kuma Džeki Luis.

Nakon prvobitnog šoka svi su prasnuli u smeh, a naročito 29-godišnja mlada kojoj se boja brzo vratila u lice.

– Pet meseci sam pripremala tu podvalu. Stejsi je očekivala nekakvo iznenađenje, a ja sam poželela da joj priredim nešto glupo – rekla je nestašna kuma i dodala da su se svi prepali kada je komičarka uletela u dvoranu jer su mislili da je to zaista mladoženjina bivša devojka.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1223022851199365&set=a.329551690546490&type=3

– Moj partner je u početku bio prestravljen. Plesali smo naš prvi ples, a svetla su bila slaba i nismo joj vidjeli lice. Pomislila sam da je to jedna od Kerijevih zlobnih bivših. Ali, tada su se svetla upalila i videla sam joj lice, odmah sam je prepoznala – rekla je Stejsi na kraju, prenosi Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.