Upala na svadbu u venčanici i povikala: Trebalo je da to budem ja (video)

Nevesta po imenu Stejsi Oven iz Aberdarea u Velikoj Britaniji uživala je u najlepšem danu u životu kada je zbog nezvane gošće u sekundi pretrnula.

U dvoranu seoskog hotela gde se oržavalo slavlje upala je žena u venčanici i povikala: ‘Zaustavite venčanje, to je trebalo da budem ja’. Na snimku se vidi kako udara buketom mladoženju po glavi dok je novopečeni par pokušavao da pleše.

Prava nevesta je najpre pomislila da je to ‘luda’ bivša devojka njenog supruga, mešutim, radilo se zapravo o komičarki Dženuari Ris, koju je angažovla njena kuma Džeki Luis.

Nakon prvobitnog šoka svi su prasnuli u smeh, a naročito 29-godišnja mlada kojoj se boja brzo vratila u lice.

– Pet meseci sam pripremala tu podvalu. Stejsi je očekivala nekakvo iznenađenje, a ja sam poželela da joj priredim nešto glupo – rekla je nestašna kuma i dodala da su se svi prepali kada je komičarka uletela u dvoranu jer su mislili da je to zaista mladoženjina bivša devojka.

Gepostet von Stacey Owen am Montag, 17. Juni 2019

– Moj partner je u početku bio prestravljen. Plesali smo naš prvi ples, a svetla su bila slaba i nismo joj vidjeli lice. Pomislila sam da je to jedna od Kerijevih zlobnih bivših. Ali, tada su se svetla upalila i videla sam joj lice, odmah sam je prepoznala – rekla je Stejsi na kraju, prenosi Dejli Mejl.

1 komentar
  1. zoran

    Baš šašavo..ha ha

Napišite komentar