U trendu

Uradila DNK test, pa se šokirala rezultatima: „Kunem sa da sam bila samo sa suprugom“

Jedna mlada žena ostala je potpuno u šoku nakon što je tajno uradila DNK test svoje ćerke koji je pokazao da njen suprug zapravo nije otac deteta.

Mlada majka, koja je želela da ostane anonimna, podelila je na internetu svoju priču. Nakon što je primetila nešto čudno na jednom svom detetu, odlučila je da uradi tajni DNK test, prenosi Daily Star.

Rezultat je pokazao da ona jeste majka svoje ćerke, ali njen suprug nije otac. Majka je bila šokirana i zbunjena jer nikada nije imala aferu ni s kim otkako je upoznala svog supruga i kune se da je bila samo sa njim. Potom su ljudi ponudili različita objašnjenja kada je moguće da dete ima različit DNK u slučajevima da je majka bila verna svom mužu.

„Verujem joj kada kaže da nije bila s nijednim muškarcem, osim sa suprugom. Neki profesionalci sugerišu da postoji verovatnoća da dete nosi DNK samo jednog roditelja i to je naučno dokazano“, bio je jedan komentar.

„Šta ako je muž drogirao ili ju je neko omamio ili je jednostavno muškarac impotentan i deca nisu njihova“, glasio je drugi komentar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.