Uradite ovo pred spavanje: Tehnikom „Čaša vode“ ispunite sve što ste zacrtali!

Pomoću čaše vode, po Silva metodu, moguće je, ne samo pronalaziti rešenja svojih problema, već sa uspehom ispunjavati i želje, a poenta je u programiranju sopstvenog mozga i prenosa njemu željene energetike.

U životu se svi suočavamo sa problemima za koje nije lako pronaći pravo rešenje, pa se stoga javlja neka sumnja, često je slučaj i da se dvoumimo oko pravog izbora, a možda jednostavno nekada ne znamo kako da postupimo u nekim životnim situacijama.

Jedno od rešenja za vaše probleme, ili odgovor na pitanje koje vas dugo muči, jeste metoda „Čaša vode“ , čiji je autor Hoze Silva, koji je postao poznat širom sveta zahvaljujući razrađenim kompleksom psiholoških treninga, čiji je osnovni „sastojak“ ljudska intuicija.

Koristeći tehniku „Čaša vode“ programirate podsvest na lako rešavanje svojih problema. U početku je ova tehnika bila konstruisana tako da čovek može samostalno i brzo pronalaziti izlaz iz teških situacija. Ali i za ispunjenje želje, ova tehnika je, takođe, zadovoljavajuća.

Pre nego što pođete na spavanje, naspite vodu u čašu, a onda kreće „magija“.

Dakle, nakon toga je potrebno da u sebi ili naglas formulišete konkretno ono što vas muči. Reč „ne“ izbegavajte, jer onda ova metoda neće dati željeni efekat.

Na primer, pitanje: „Zašto ne mogu da nađem posao ?“ – nije dobro.

Ispravno bi bilo: „Na koji način bih mogao da nađem posao “, ili pak „Kako da što pre nađem posao ?“

Nakon toga, uzmite čašu vode u ruke, skoncentrišite se, zatvorite oči, pridignuvši očne jabučice malo gore, i popijte pola čaše vode, ponavljajući, pri tome, u sebi:

„To je sve što je potrebno da uradim za rešavanje mog problema“.

Preostalu polovinu čaše vode poklopite, i idite mirno na spavanje. Nakon što ustanete popijte preostalu vodu, zatvorenih, i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite svoje pitanje (nemojte menjati redosled reči), koje ste postavili prethodno veče i frazu u mislima „To je sve što je potrebno da uradim za rešavanje mog problema“.

Možda vam se, već u toku noći, ili tokom sledećeg dana, javi jednostavno i očigledno rešenje vašeg problema. Međutim, nije isključeno i  da u toku sledećih nekoliko dana, naiđete na situaciju, koja će biti neka vrsta nagoveštaja u kom pravcu treba da se krećete dalje.

Ključ za rešavanje vašeg problema mogu biti i neočekivan susret, telefonski poziv, ili pak, članak u novinama.

Ukoliko ste se ujutro probudili rasterećeniji, i sa rešenjem vašeg problema, popijte preostalu vodu iz čaše i obavezno se zahvalite Univerzumu ili svojoj podsvesti za dobijenu pomoć.

Pitate se, kako, i zbog čega ova tehnika deluje?

Naučno je dokazano da voda poseduje sposobnost da prima, pamti, kodira informaciju, i kroz nju se može uticati na podsvest čoveka. Ne zaboravimo činjenicu da se ljudsko telo, uključujući i mozak, sastoji od više od tri četvrtine vode.

Dakle, kada pijemo vodu sa zatvorenim očima moždana aktivnost se povećava, a mozak kao da pokušava „proračunati“ šta ste vi to progutali. Takva povećana aktivnost, otvara put za efikasno programiranje.

Pored toga, fenomen pamćenja omogućava vodi da čuva podatke. Voda podseća na novi kompakt disk na kojem možete uraditi bilo koji zapis. Stoga, obična voda može uticati, ne samo na podsvest, već i na organizam čoveka, što su dokazala brojna naučna istraživanja, i pomoću nje se može podmladiti i isceliti ljudski organizam.

Za svaki novi problem, potrebno je ponoviti tehniku. Posebno pozitivan uticaj ona ima na probleme vezane za ljudske odnose. Možda ćete biti skeptični po pitanju ove, isuviše jednostavne metode, da je delotvorna, ali veliki broj ljudi je često koristi u praksi.  Pokušajte, pa ćete se na sopstvenom iskustvu uveriti u njenu efikasnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.