U trendu

Uradite test i saznajte koja ste boginja iz grčke mitologije

Ako uživate u psihološkim testovima, imamo jedan za vas. Oni često otkrivaju dublje slojeve naše podsvesti, i to samo ako iskreno odgovorite na pitanja.

Sve što vam je potrebno su papir i olovka te opušteno stanje uma. Ispružite ispred vas test ličnosti koji će otkriti kojoj grčkoj boginji vaša priroda odgovara. Zapišite brojeve odgovora s kojima se najviše slažete.

Šta vam privlači najveću pažnju?

1. Vaša karijera

2. Briga o zdravlju i fizičkoj aktivnosti

3. Kontrola nad sopstvenim životom

4. Razmišljanje o tajnama i smislu života

5. Vaš izgled i telesno zadovoljstvo

6. Porodični odnosi

7. Vaš unutrašnji svet

Sada izaberite epitet koji vas najbolje opisuje:

1. Racionalni

2. Samostalni

3. Dominantni

4. Intuitivni

5. Usmereni na zadovoljstvo

6. Zahvalni

7. Zaštitnički nastrojen

Izaberite boju koja vam najviše privlači:

1. Crvena

2. Zelena

3. Ljubičasta

4. Crna

5. Ružičasta

6. Smeđa

7. Narandžasta

Sada izaberite svoj omiljeni hobi ili način provođenja vremena:

1. Posao je moj omiljeni hobi

2. Bavljenje sportom

3. Bilo koja aktivnost koja uključuje partnera

4. Proučavanje ezoterike

5. Kozmetički tretmani

6. Aktivnosti s porodicom

7. Meditacija

Koji vas svemirski objekat ili planeta privlači najviše?

1. Mars

2. Mesec

3. Sunce

4. Pluton

5. Venera

6. Zemlja

7. Neptun

Rezultati:

Atina – najviše brojeva 1

Vi ste oličenje Atine. Nezavisni ste i ambiciozni, postižete veliki uspeh u svom polju i težite stalnom napretku. Vaša hrabrost i ekstravertna priroda vas čine istaknutim u društvu. Imate racionalan pristup i tragate za istinom. U ljubavnim odnosima, očekujete jednakost i ne plašite se samoće. Takođe, istu vernost očekujete od partnera. U porodici, često zauzimate posebno mesto.

Artemida – najviše brojeva 2

Prirodnim karakterom ste introvertni, ali istovremeno nezavisni. Obožavate prirodu i životinje te često provodite vreme u kontaktu s njima. Aktivni ste i posvećeni fizičkom zdravlju. U partnerskim odnosima, brak nije visoko na vašoj listi prioriteta, dok druge vrednosti prepoznajete kao važne. Vaša doslednost i pouzdanost vam osiguravaju poštovanje drugih.

Hera – najviše brojeva 3

Ekstrovertni ste, skloni kontroli i dominaciji, zbog čega mnogi osećaju poštovanje prema vama. Imate tendenciju kontrole i često se susrećete s ljubomorom. U braku ili odnosima, želite da održite ravnotežu  i postignete jednakost, iako ponekad izražavate zaštitnički stav. Važno vam je da vam drugi priznaju vrednost.

Perzefona – najviše brojeva 4

Vaša introvertna priroda teži za unutarnjom kontrolom i moći. Zanimaju vas tajne i dublji smisao života. Intuitivni ste i često razmišljate izvan okvira. Intenzivno pratite svoj unutarnji svet. Veze s majkom mogu biti kompleksne, a odnosi s muškarcima često su distancirani.

Afrodita – najviše brojeva 5

Vaša ličnost je usklađena s Afroditinim atributima ljubavi i lepote. Uživate u zadovoljstvima i lepoti sveta oko sebe. Briga o izgledu i telesnoj privlačnosti vam je važna. Privlačite pažnju svojom ženstvenošću i šarmom, ali isto tako možete biti privrženi svojoj samostalnosti.

Demetra – najviše brojeva 6

Vaša priroda je nežna i brižna. Volite brinuti o porodici i deci te se trudite da svaku aktivnost obavljate s ljubavlju. Posvećeni ste zadacima koje preuzmete i uspešno ih završavate. Imate poseban odnos sa svojom porodicom, posebno s decom.

Hestija – najviše brojeva 7

Usmereni ste prema svom unutrašnjem svetu. Prijazni ste i ljubazni, te izbegavate konflikte. Vaš život je usmeren na mir i unutarnju ravnotežu. Gradite dublje prijateljstva s ljudima koji vas razumeju, ne obazirući se na njihov status. Vaša duboka duša vas vodi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.