U trendu

Urnebes: Smešnim porukama nagovarao suprugu na još jedno dete, evo šta se dogodilo (video)

Tate neretko moraju nagovarati mame na još jedno dete. Nije lako doneti takvu odluku, pogotovo zato što oba partnera ne razmišljaju o tome na isti način.

Jedan tata je svoju suprugu nagovarao na još jedno dete tako što joj je ostavljao poruke za koje je računao da će je s vremenom motivisati, a uspeo je za početak nasmejati i nju i milione drugih.

Pomenuta mama je na TikToku ispričala svoju priču: „Muž mi je ostavljao poruke celu sedmicu“, kaže Leandra Janai Žozef, majka troje dece, u svojoj objavi sad već viralnog videa na TikToku.

@leandra.janai

I think he’s trying to tell me something🤣 #babyfever #babynumber4 #fyp #foryoupage #husband #husbandandwifecomedy #funny #comedy #youredone #PradaBucketChallenge

♬ Beggin’ – Måneskin

U videu ona pokazuje nekoliko papirića koje je uporno ostavljao pričvršćene za paket njenih kontracepcijskih pilula „Znaš li gde je ovome mjesto? U smeću“, glasi prva poruka.

Sledeća poruka mudro koristi njihovu kćer kao sredstvo nagovaranja: „Lexxi je rekla da oduvek želi sestru, zar ne?“

– Već si popila jednu danas, sjećaš se? – sledeća poruka.

Naredna poruka je bila „Sve sam ovo zamenio prenatalnim tabletama“. Njegova kampanja za još jednu bebu odrađena je predano i duhovito, a u jednoj poruci je utvrdio i da mu ona izgleda puno lepše kad je trudna.

Leandra je dobro zaključila kad je napisala pratiocima da veruje da on pokušava nešto da joj kaže. Video je pregledan više od 8.6 miliona puta i ima preko 1.4 miliona komentara na TikToku.

Samo četiri dana kasnije Leandra je objavila da je trudna.

@leandra.janai

What just happened?!😆 Part 1… #fyp #foryoupage #pregnancyannouncement #pregnancytest #surprise #babynumber4

♬ original sound – Lex RN BSN

– Kad vaš video o mužu koji čezne za bebom postane viralan, evo što se dogodi sledeći dan – obznanila je pratiteljima, otkrivši iznenađenje – pozitivan test na trudnoću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)