U trendu

Uspešne i srećne žene imaju ove 3 osobine, ako ih nemate razvijte ih obavezno vremenom, preporučuje poznati psiholog

Poznati ruski psiholog Mihail Labkovski ima preko 30 godina praktičnog iskustva, a više od 20 godina radi i na radiju i televiziji. Smatra se jednim od najpopularnijih psihologa na Internetu.

Ovo su tvrdnje psihologa Mihaila Labkovskog o tome koje 3 osobine imaju najsrećnije žene i zašto je važno da ih razvijete kod sebe.

1. Budite svoji
On smatra da žene nikada ne treba da se pretvaraju da su neko drugi, posebno kako bi impresionirale potencijalnog partnera. Budite iskreni i realni, pravi vi, onakvi kakva je vaša priroda zaista.

2. Ne vraćajte se u prošlost
Mnoge žene stalno preispituju svoju prošlost i pitaju se da li su mogle drugačije, koje greške su mogle da isprave. Ne osvrćite se nazad često, ne živite tako da vam prošlost kroji sadašnjost – ovo postaje prepreka srećnoj budućnosti. Budite sigurni u sebe svoje sposobnosti – neke stvari se događaju baš sa razlogom, kako bi vas osnažile i učinile baš takvim kakve ste sada – savršene.

3. Imajte svoje mišljenje
Mihail Labkovski smatra da je pogrešno verovati da je idealna žena ona koja je „glupa“ i popustljiva. On ističe da je srećna i uspešna žena ona koja ima karakter, zna kako da dođe do kompromisa, pronađe zajednički jezik, ali i da istakne i ostane pri svom stavu. Žena koja ima samopouzdanja ima i sreće, prenosi Magazin Novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar