U trendu

Užas: Tatin pištolj slučajno opalio dok se igrao sa 4-godišnjim sinom (foto)

Četvorogodišnji dečak Trip Šo iz američke države Indijana preminuo je u bolnici prošlog četvrtka nakon što ga je tokom igre pogodio metak iz očevog pištolja.

Dečak se na krevetu rvao s ocem koji je imao pištolj u futroli na leđima, ali je oružje odjednom palo i ispalilo jedan metak koji je pogodio u glavu i oca i dečaka.

It is with the heaviest of hearts that I share the passing of my precious little nephew, Tripp. After a tragic accident,…

Gepostet von Nikki Hughes am Donnerstag, 23. Januar 2020

Nesreća se dogodila u blizini grada Blumingtona u nedelju prepodne, a prema prvim rezultatima očevida, još uvek nije sigurno je li otac Tyler Shaw (36) imao dozvolu za držanje oružja ili mu prijeti kaznena prijava povezana s pucnjavom. On se trenutno nalazi na odjelu intenzivne njege opće bolnice u Bloomingtonu i očekuje se da bi se trebao u potpunosti oporaviti. Pištolj marke Glock je poslan na analizu da bi se utvrdio razlog zbog kojeg je opalio.

Uz preminulog Tripa, Tajler i njegova supruga Natali su roditelji dve ćerke, a nakon ove tragedije, dečakova tetka Niki Hjuz pokrenula je GoFundMe kampanju da bi se lakše pokrili troškovi lečenja za dečakovog oca. Do sada je već prikupljeno više od 18 hiljada dolara.

Indijaana je država koja dozvoljava otvoreno nošenje oružja s dozvolom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.