U trendu

Užasi promiskuiteta u Srbiji

„Osnovni balkanski i srpski model muško-ženskih odnosa je promiskuitet

To je vidljivo u mnogim detaljima:

  • Probirač nađe otirač.
  • Ništa pre seksa.
  • Čak i u onoj, ako gledaš neku drugu, ne pokušavaj kod mene, koja suptilno kažem jednu po jednu…

Žena čeka udvaranje. Pri udvaranju, nekad se dese situacije gde se žena neumesno ponaša. Neke žene to tumače testom privrženosti udvarača, a neke kao njegovo je da prašta, ma šta ona loše uradila.

Naravno, muškarci navikli na muško-ženskih odnose i muvanja na takav način, to prihvataju i imaju milion saveta tipa: „Nije na njoj da se izvini, nije te lično uvredila, mora tako, ima puno drznika“, gde se forsira drskost i bezobrazluk uz opravdanje da su joj bivši udvarači bili drski i bezobrazni

Ali upravo time se ona ne izdvaja iz gomile ponuda seks-meso na stolu.

Sa druge strane, ako se ponašaju po šablonu, žene neće privući onog muškarca koji je različit od šablona i biće: svi muškarci su isti, nemam sreće u ljubavi i slicno, ili napadaju me samo isti. Pa oni drugi te neće napasti kad vide da šalješ znake istog ponašanja kao i milion drugih, a šaljes i neke rasterujuće signale…

Nauka kaže da se žene totalno drugačije ponašaju pre stupanja u seks sa muškarcem i posle stupanja u seks: on odjednom dobija ključeve kapije grada i to je privilegija kojom mu je lakše da ostane u milosti…

Mnogo više treba da ispadne skot nego da ne ispadne skot, samo ako zna da igra igru bez stvaranja očekivanja kod žene. A i tada je dovoljno da prođe neki mali vremensko period i selektivno sećanje ce istaći pozitivne osobine udvarača, a zaboraviće se negativne osobine.

Muškarcu (prosečnom) je od hleba slađe da spusti sveticu – znači neku udatu bez švalera, neku devojku koja ima kriterijume… Posebno mu je slatko da je erotskim tačkama podjarmi, razori, da mu se ona poda i preda….

To znači da ide na to da stimuliše i bira trenutke vremena, da forsira efekat velike napaljenosti i svođenja žene na nagon.

Sad se forsira da muško bude kita na bicikli, a da žena ima odnose sa minimum 10 muškaraca u životu.

Naložiš žensku da ti nabaci komšinicu, prijateljicu i onda ona slatkim rečima i ne-budi-glupa tehnikom, iz čiste pakosti i da je spusti, nabaci tebi i vernu ženu i nevinu devojku i sve. Njen nagon je zavist prema njoj, a ne usluga tebi, ti si samo prilika da to uradi.“ (Umri_muski)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.