U trendu

Vajnstinova žrtva: Mislila sam da je deformisan, nema uopšte testise (video)

Pre sudom u Njujorku nastavljeno je suđenje producentu Harviju Vajnstinu zbog seksualnog zlostavljanja, a protiv navodnog predatora svedočila je i glumica Džesika Man. Ona je detaljno opisala svoje navode da ju je producent prisilio na oralni seks.

Vajnstin je za zlostavljanje optužilo više od 80 žena, a on je negirao sve optužbe. Manova je u svedočenju rekla da  je producent prisilio na oralni seks 2013. godine, a 34-godišnja glumica opisala je svoj susret s tada 61-godišnjim producentom u hotelskoj sobi u Njujorku.

Pred porotom glumica se prisetila njihovog doručka.

– Nisam želela da idem tamo, ali osećala sam da mu pomažem. Počeo je da se skida polako. Mislila sam da mu je udobno i ušetao je u spavaću sobu. Oklevala sam… rekao mi je neka ga izmasiram i skinuo je majicu – rekla je Manova. Dodala je da je producentu rekla da ne želi da ga masira i da je nekoliko minuta negodovala zbog njegovog zahteva, prenosi Metro.

Vajnstin joj je navodno zatim rekao da masaža nije velika stvar. Zatim je ponudio masažu njoj i uzeo losion u ruke, rekla je glumica pred sudom.

– Imao je puno crnih pega. Njihova tekstura bila je neprijatna. Rekla sam mu da mi nije prijatno i da ne mogu biti intimna sa nekim koga ne poznajem – ispričala je glumica.

Manova je dodala da  je producent tada uhvatio za ruku, zatvorio vrata sobe i pokušao da je poljubi. Ona ga je zaustavila i rekla mu ponovo da ga ne poznaje, a zatim je na sudu otkrila i Vajnstin nema testise.

– Prvi put kad sam ga videla golog, mislila sam da je deformisan ili interseksualan. Nisam znala da li žrtva požara, ali to bi imalo smisla. Nema testise i čini se kao da ima vaginu. Ali ima penis – dodala je.

– Jednom je i urinirao po meni. Bilo je to poput odbacivanja nakon što sam poslužila svrsi – navela je u svom potresnom svedočenju glumica.

Ranije protekle nedelje sud je saslušao svedočenje glumice Tarale Vulf, koja je Vajnstina optužila za silovanje i masturbiranje pred njom 2005. godine. Suđenje producentu se nastavlja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.