U trendu

Varao je, ona mu makazama odsekla vrh polnog organa, ali… (video)

Muškarcu (31) koji je odlučio da ostane anoniman lekari su uspeli da hirurški spoje vrh penisa nakon što mu je ga je supruga odrezala makazama. Ona je naime saznala da je vara i pokušala da mu se osveti dok je spavao pa mu je makazama odsekla vrh penisa, prenose mediji.

Hirurzi su izveli operaciju zahvaljujući kojoj on sad može normalno mokriti, ima erekciju i može da ima seks. Njegov slučaj su lekari iz Prve bolnice Univerziteta Peking u Kini i zabeležili u izveštaju i pri tom su napisali:

– Glavić njegovog penisa gotovo je potpuno odsečen, a nakon amputacije usledilo je masovno krvarenje.

Tim lekara koji je operieao 31-godišnjaka, s dr. Kunlin Yangom na čelu, piše i da mu je ‘penis još bio topao šest sati nakon incidenta’.

Da bi mu spasili organ morali su ga hitno operisati pod opštom anestezijom, tokom koje su mu očistili ranu i počeli je sanirati. Amputirani deo penisa – veći deo glavića – još je uvek s kožom bio pričvršćen za ostatak penisa. Hirurzi su vrh pričvrstili tako da su mikrokirurškim postupkom spojili krvne žile s njega s onima na ostatku penisa i ponovno ih učvrstili.

Nakon operacije su mu sa sitnim iglicama iz penisa puštali krv koja se nakupila tokom traumatične povrede kako bi mu to pomoglo u bržem oporavku. Reč je o drevnom kineskom medicinskom postupku.

Samo tri dana nakon operacije je doživeo ‘jutarnju erekciju’, ali je još osećao bol. Za dve nedelje pušten je na kućnu negu, s tim da je kateter nosio mesec dana.

– Tri meseca kasnije pacijent je izvestio da može završiti polni odnos s dobrom erektilnom funkcijom i da ima dobar mokraćni uzorak i osećaj dodira – napisali su lekari u izveštaju, u kojem nisu precizirali spava li još sa suprugom zbog koje je skoro ostao bez penisa.

Slučaju je objavljen u časopisu Urology Case Reports.’