U trendu

Vauuu! Fitnes baka izgleda bolje nego unuka, slažete li se? (foto)

Lesli Maksvel možda ima 64 godine, ali joj to nikako ne stoji na putu da ima savršeno izvajano telo.

Lesli Maksvel je baka iz Australije i naglašava da sebe smatra osobom koja ni nema godine. Fitnesom je počela da se bavi u 48. godini i posle samo godinu dana je odnela pobedu na fitnes takmičenju.

Njena savršena figura, koju odlikuju izvajani i isklesani mišiću, pomaže joj da zavede i mnogo mlađe muškarce, objašnjava Lesli, prenosi metro.co.uk.

“Svi moji partneri su drastično mlađi, uključujući i mog bivšeg muža, od koga sam bila starija skoro deceniju i po, ali mi to nije predstavljalo problem”, ističe fitnes šampionka i navodi da sad ima mnogo više samopouzdanja nego kada je bila mlađa.

Vežbanje je sada njen život i ona je lični trener. Takmičila se više od 30 puta i našla se na više od 30 naslovnica koje predstavljaju fitnes modele.

„Fitnes i zdravlje su moj život i volim da inspirišem druge da vode zdrav životni stil i da održavaju snažno i vitko telo bez obzira na godine“, rekla je Lesli.

Ona je majka troje dece, a ima i troje unučadi. Često se snimala sa svojom 19-godišnjom unukom Tijom, pa su ti video snimci i postali viralni na društvenim mrežama. Ujedno, sa njom i najviše voli da vežba.

Dok se Lesli sjajno zabavlja sa unukom, njena ćerka Vanesa ne podržava svoju majku u potpunosti i savetuje je da uspori sa treninzima kojih ima pet u toku nedelje. Pored toga, ćerka nije zadovoljna ni golišavim fotografijama koje Lesli objavljuje na Instagramu. Ipak, ona nije saglasna sa tim.

„Fitnes je moj život i stalno sam u teretani u oskudnoj odeći. Uz to se takmičim, pa sam navikla da budem na ini u sićušnom bikiniju. Nemam problema sa pokazivanjem takvih fotki. Ne stidim se svog tela. Moram da budem produkt onoga u šta verujem. Ne mogu da se pokrijem ako želim da pokažem svoje telo. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš da budeš? Zašto ne biti na vrhu sveta?”, rekla je fit baka

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.