U trendu

Već su sve potpisali, Melanija i Donald Tramp se ipak razvode?

Klod Tejlor, bivši saradnik u predizbornom timu porodice Klinton, kaže da je dobio poverljivu informaciju o razvodu. Donald i Melanija žive odvojeno, retko se drže za ruke, prenose mediji u regionu.

Razvod između američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije je već dogovoren, tvrdi švajcarski NZZ koji se poziva na Kloda Tejlora, bivšeg saradnika u predizbornom timu porodice Klinton.

Tejlor tvrdi da je dobio poverljive informacije da su Donald i Melanija već potpisali papire za razvod. Od početka Trumpovog mandata mediji pišu da nešto u braku Melanije i Trampa ne valja.

Prvo je Tramp Melaniju rastužio na inauguraciji. Onda nekoliko puta nije hteo da je uzme za ruku. Ona mu je uzvratila istom merom, a jednom ga je i udarila po ruci.

Bračni par živi odvojeno. Donald je u Vašingtonu, a Melanija u Njujorku. Navodno, ona je ostala u njihovom stanu zbog sina, a ako i idu zajedno na put, spavaju u odvojenim krevetima, piše „US Weekly“. Tvrde kako je Melanija izgubila interes za svojeg muža.

1 komentar
  1. kojeimedadam

    Očekivano “ za političare „. Ako ne možeš da se opustiš…ne može ni da ti se digne..:hehe:

Napišite komentar