U trendu

Veliki veštac

Kakva bi to nova godina bila ako se ne bi pojavili „veliki“ magovi koji proriču budućnost i vide kakva će nam biti ova 2009. godina?
Upravo tako je i ovih dana u Meksiko Sitiju, glavnom gradu Meksika.
„Veliki veštac“ predviđa događaje koji će se odigrati u ovoj godini. Između ostalog, on vidi i ovo: američke trupe će se prebaciti iz Iraka na granicu s Meksikom.
Samoprozvani meksički mag „veliki veštac“ izjavio je da će Sjedinjene Američke Države u 2009. godini povući svoje vojne trupe iz Iraka, gde se trenutno nalaze, i poslati ih na granicu s Meksikom u pokušaju da prošire svoju teritoriju.
Ovo predskazanje Antonija Vaskeza dolazi kao reč upozorenja. Naime, na osnovu statistika, predviđanja Antonija Vaskeza su najbolja, i što je najvažnije – i najtačnija!
Antonio Vaskez predviđa događaje još od 1980. godine. U pitanju su međunarodni događaji, ali i događaji iz života slavnih ličnosti. Svoja predviđanja Vaskez zasniva na „čitanju“ tarot karata.
Međutim, izgleda da se i velikim vešcima dešavaju greške u predviđanjima. Tako je i Antonio Vaskez pogrešno protumačio neke događaje. Naime, on je pogrešno predvideo da će 2008. godine cena nafte biti stabilna, i da će kubanski lider Fidel Kastro i američka pop pevačica Britni Spirs umreti.
A nama ostaje samo da sačekamo i uverimo se i sami da li će se sve predviđeno i obistiniti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar