Veoma je uspešna u Holivudu: Ovako izgleda supruga Žarka Lauševića (foto)

Glumac Žarko Laušević već dve decenije živi u Americi, a publika na ovim prostorima nekoliko godina unazad ima prilike da ga gleda u par velikih filmskih i televizijskih projekata.

Veliku podršku ovaj proslavljeni glumac dobija od supruge Anite, koja je ostvarila veoma uspešnu karijeru u Holivudu. Anita je profesionalna frizerka i bila je deo tima koji je godinama radio na snimanju serije „Seks i grad“.

Ona je prošle godine dobila nagradu za svoj rad u Njujorku.

– Ovo je ostvarenje sna. Nisam mogla ni da zamislim, kada sam se 1997. preselila u Njujork, da ću stajati ovde- rekla je Anita kojoj je nagradu za dugogodišnju filmski rad predala glumica Megi Džilenhol

Anita Roganović sada Laušević rođena je 1966. godine u Ljubljani, a sa Lauševićem ima ćerku Janu. Anita je prvi veliki angažman u Americi imala 2004. na snimanju filma „Spajdermen 2“.

Anita je sarađivala je sa velikim holivudskim zvezdama poput Leonarda Di Kaprija, Kejt Vinslet.. Dobila je velike pohvale za svoj rad, a posebno se istakla sjajnim frizurama glavnih likova u serijama “Hronike Tajms Skvera”, “Privatni doktor” i “Instikt”.

Žarko sa prvom suprugom Majom, s kojom je bio oženjen od 1982. do 1998. godine ima ćerku Asju i sina Dušana, koji je doktorirao i bavi se umetnošću.

Napišite komentar