U trendu

Verovanje kaže da ovaj deo tela otkriva kakvi ste u krevetu: Vrlo je vidljiv i reći će sve o vama

Narodna verovanja su oduvek predmet rasprave, ali i nešto nijednom čoveku na svetu nije nepozazanica. Svaka kultura, bez obzira na kom civilizacijskom stupnju da se nalazi, ima svoja verovanja. Dok pojedinci ne dovode u pitanje njihovu istinitost, drugi su uvereni da to ne treba shvatati ozbiljno. U vezi sa našom temom Kinezi još od davnina veruju da nožni prsti otkrivaju karakter čoveka, od toga da li je rođeni autoritet, ali i kako se snalazi u krevetu.

Palac

Ako je duži od ostalih prstiju, osobu krasi pamet i kreativnost i odlično se nose s problemima. Zato vam s ovim ljudima nikada neće biti dosadno, naročito ne u krevetu.

Kažiprst

Dužina ovog prsta navodno otkriva da li ste rođeni vođa. Ako je on duži od ostalih prstiju, verovatno ste dinamična osoba koja voli da dominira. Ipak, zanimljivo je da su Kinezi u prošlosti verovali da žene kojima je kažiprst duži od ostalih prstiju vole da dominiraju u vezi pa zato nisu bile poželjne za udaju.

Srednji prst

Za Kineze ovo je vrlo važan prst jer otkriva duševno stanje, ali i životnu energiju čoveka. Veruju da što je taj prst duži, veće su šanse za uspeh u karijeri. Nasuprot tome, ako imate kratak srednji prst, verovatno su vam porodica i prijatelji na prvom mestu.

Domali prst

Ako je dugačak i ravan, radi se o brižnoj i osetljivoj osobi kojoj je porodica na prvom mestu i koja je uvek spremna da pomogne. Ali, ako je ovaj prst kratak, on karakteriše osobu snažnog karaktera i jakog individualca koji sve u životu nastoji da postigne isključivo sopstvenim snagama.

Mali prst

Ako je vaš mali prst netipično kratak, na prvi pogled je jasno da ste zabavljač koji je sklon vragolijama. Vrlo ste inteligentni, ali i teško ostajete motivisani i lako gubite zanimanje za stvari i osobe. Takođe, osoba koja može pomicati mali prst bez pomeranja drugih prstiju je sklona avanturama, ali i navodno vrlo sposobna u krevetu. Upravo muškarci koji to mogu su najpoželjniji za kratke veze jer su strastveni i odlični ljubavnici. Međutim, oni se nikako ne preporučuju za veze na duge staze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.