U trendu

Veruje se da ako ovo uradite zgrnućete brdo para u 2022.

Prema verovanju, ukoliko uradite ovo, sreća će zakucati na vaša vrata

Drevna kineska filozofija uređenja prostora fengšui ima za cilj slobodno kretanje pozitivne či energije kroz prostor, ali prema feng šui stručnjacima, određeni trikovi i proimene u domu mogu pomoći da poboljšamo neki sektor života – bilo da je to karijera, novac, ljubav ili sreća, piše Lovesensa.

Donosimo vam nekoliko feng šui jednostavnih pravila za privlačenje novca u dom u 2022. godini:

1. Fokusirajte se na određenu feng šui zonu u vašem domu koja je povezana sa novcem i finansijskim prosperitetom, ova zona je uvek u jugoistočnom delu vaše kuće. Važno je da prostor u ovom delu doma uvek bude slobodan i otvoren, kako bi energija prosperiteta tekla. Stvorite u njemu lepu atmosferu, a možete postaviti u tom delu i feng šui amajlije za privlačenje novca.

2. Stavite biljke u zonu prosperiteta da biste podstakli rast u svim oblastima vašeg života. Postoji veliki izbor feng šui biljaka za koje se tvrdi da privlače obilje, a jedna od najpoznatijih je krasula, drvo novca, ali ne smemo zanemariti i moć privlačenja i energetski uticaj bambusa.

3. Držite činiju voća na trpezarijskom stolu kao znak bogatstva. Posebno se preporučuje prema feng šuiju držanje pomorandži u korpi voća jer ova voćka simbolizuje prosperitet, ali i veruje se da čisti energiju u prostoru.

4. Možete da okačite veliko ogledalo u prostoriji da odražava sliku onoga što je na stolu, odnosno porodične trpeze, kako bi se simbolično udvostručilo bogatstvo. Važno je da ne kačite ogledalo domu tako da se u njemu vidi odraz ulaznih vrata jer to može ukazivati na odliv dobre energije.

5. Koristite moć vatre! U feng šuiju se veruje da izvori vatre (rerna, šporeti i peći na gas) stvaraju energiju u domaćinstvu. Tu se susreću svi elementi potrebni za održavanje porodice. Najbolje mesto za postavljanje ovih izvora je u sredini sobe, gde kuvar sve vidi i ne može biti iznenađen. Ako je rerna pored zida, najbolji način da to popravite je da postavite ogledalo iza nje.

6. Boje za koje se veruje da privlače novac u 2022. godini su crvena, zelena, crna i žuta. Takođe, možete koristiti crvenu ili nijanse poput koralne, narandžaste, ljubičaste ili ružičaste da aktivirate zonu bogatstva.

7. Osim za dom, važno je i da uredite i svoj novčanik za privlačenje novca. Evo koja feng šui pravila za novčanik donose obilje, a šta treba izbegavati:–

1. Nemoj da ti novac bude zgužvan

2. Unutar novčanika rasporedite svoj novac prema vrednosti (u rastućem ili opadajućem redosledu) – izaberite veći novčanik da vam novac ne bude zgužvan

3. Pravilo 3 novčanika:

1 – novčanik koji koristite svaki dan, 2 – novčanik u kojem držite novac za račune i troškove, 3 – novčanik za čuvanje dodatnog novca.

Na ovaj način, ako ste platili račune i ostalo vam je nešto sitnog novca, stavite u novčanik 3. Radite to najmanje godinu dana i videćete rezultate.

4. Napišite na papir svoj srećan broj i stavite u novčanik

Možete nacrtati i znak beskonačno i staviti u novčanik – izbegavajte da čuvate račune, papiriće, stare kartice i vizit karte u novčaniku

5. Najvažnije feng šui i životno pravilo za privlačenje novca u 2022. godini jeste da osvestite da zaslužujete obilje i da ga možete ostvariti. Već sada postavite nameru, radite na njoj pažljivo i sa puno ljubavi, a novac koji želite doći će kao plod truda u pravom trenutku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)