U trendu

Verujte na reč, ovo je 5 najčešćih razloga zašto naricoidne osobe NE MOGU da vole

Svaka veza je u početku idilična, pa tako i romansa sa narcisom. Obasipa vas pažnjom i komplimentima, ali u jednom trenutku to mu dosadi i povlači se u sebe. Nekada može postati i nasilan.

Stručnjaci tvrde da i narcisi znaju da vole, ali na svoj način. Možda je bolje pitanje da li ste vi spremni na takvu ljubav jer narcisi vas neće voleti na tradicionalan način i vrlo verovatno neće biti dugo zaljubljeni u vas.

Narcisoidne osobe mogu da se zaljube, ali ne mogu da razviju duboka osećanja. Zato ukoliko je vaš partner narcis, ne nadajte se mnogo. Narisi imaju i problem jer maštaju o savršenim odnosima, a to je nemoguće jer život nikada nije savršen.

Izdvajamo pet najčešćih razloga koji potvrđuju da narcisi ne mogu da pruže ljubav.

1. Opterećeni su idealnošću

Svet jedne narcisoidne osobe je savršen i nije realan. Problem je i što smatraju da sve rade bolje od drugih. Narcisi ne prihvataju običan skroman život i uvek žele više, a tako je i sa emocijama.

2. Narcisa ne zanima osećanje partnera

Oni vas vrlo lako odbace kada dobiju sve što im treba od vas i emotivno vas isprazne. Konstantno im je potrebno divljenje i poštovanje, a ne zanima ih šta vi mislite i kako se osećate povodom toga.

3. Uvlače partnera u začarani krug

Te osobe karakteriše manjak empatije i manipulativna priroda. Često se dešava da osobe koje raskinu sa narcisom, sebe krive za raskid, a moguće je i da narcisi odugovlače raskid i time uvlače partnera u začarani krug u kom se iznova i iznova razočara.

4. Okolina ih razotkriva

Uglavnom ne bi trebalo da slušate druge ljude kada je u pitanju vaša veza, ali nekad i oni mogu biti u pravu. Veza sa narcisom će se završiti upravo zbog toga što će ga prijatelji i porodica prepoznati kao takvog, te narcis neće ostati dugo u vezi.

5. Uvek hoće više

Za narcisa ništa nije dovoljno dobro. Uvek će hteti više bez obzira na to što imaju. Oni su uglavnom nezadovoljni jer uvek misle da su mogli postupiti bolje pa je njihova frustracija sve veća i veća, piše Glossy.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar