Viktorijin anđeo otkrila šta pojede u toku dana (foto)

Sane Vlot, poznata holnadska manekenka koji živi na relaciji Pariz – Njujork, nosi titulu Viktorijinog anđela, ali je radila revije i za mnoge druge svetski poznate brendove.

Vlot je za Harper’s Bazaar otkrila šta sve pojede u toku dana kako bi održala svoju liniju vitkom.

Sane dan obično započinje uz doručak koji se sastoji od pečenih jaja u začinjenom marokanskom umaku od paradajza, feta sira i salate. Uz to voli humus i hleb.

„Izgleda kao mnogo hrane, ali sve je vrlo lagano. Jaja, salata i humus čine vas sitima, a ne padaju teško na želudac“, objasnila je ova 24-godišnjakinja, koja nakon doručka obično odlazi na pilates.

Za ručak najčešće jede veliku porciju salate koja se uglavnom sastoji od brokulija, prokelja, kelja, humusa, avokada, krastavaca, semenki bundeve i batata.

„Volim da za ručak jedem nešto zdravo, ali opet mora da me zasiti, naročito posle treninga. Ako nekad i pojedem nešto nezdravo u restoranu, obavezno sebe nateram da kod kuće pripremim nešto zdravo“, rekla je manekenka, a prenosi.

Večera je obično rezervisana za odlazak u neki japanski restoran jer Sane obožava suši.

„Ako imam neko snimanje tokom nedelje ili reviju i znam da moram da izgledam dobro, najviše volim da večeram suši jer je zdrav i lagan.“

3 komentara
  1. Anonimni

    Živele obline!.-Bolje da ljulja nego da žulja.-

  2. Smiljana

    Odo’ palačinak da pojedem

  3. AA ( americki alah)

    ako ovo nije anoreksija, onda ne znam sta je, a glupe zene se pale na takve “ modele“ i uporno traze krpice koje ce da im stoje kao na ovim civilucima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike