U trendu

Vlasnik iznajmio stan na 8 meseci podstanarima iz noćne more: ‘Pogledajte šta su mi uradili od kuće’

Priča jednog vlasnika stana ističe koliko iznajmljivanje stanova može biti profitabilno, ali i rizično.

@arek.swider

Room tour po 💩💩 mieszkaniu 🥹🥹🥹#wynajem #najem #mieszkanie #lokatorzy #syf

♬ dźwięk oryginalny – Arek.Świder

Nakon što su se podstanari iz noćne more nakon 8 mesecu boravka iselili, vlasnik je zatekao jeziv prizor uništenih prostorija, što je podelio na društvenim mrežama kako bi upozorio druge vlasnike stanova koji zarađuju novac na taj način.

@arek.swider

Zapuszone mieszkanie po wynajmnje część 2.#wynajem #najem #mieszkanie #lokatorzy #syf

♬ dźwięk oryginalny – Arek.Świder

„Pogledajte ove podove, prljavi su. Na prvi pogled možda ne izgledaju tako loše“, prokomentarisao je vlasnik. Međutim, brzo je shvatio da je stan bio u potpunom haosu i skoro pa uništen. Parket je bio prekriven izmetom i urinom, kreveti su bili mokri i prljavi, zidovi su bili uništeni, a nameštaj plesniv s oštećenim policama i vratima. Na plafonu su bili vidljivi tragovi muva“, istakao je pa nastavio dalje s razgledanjem.

‘O mirisu neću ni govoriti’

„Kuhinja nije u boljem stanju. Ormari su bili puni pokvarene hrane, smeća, i oštećenih aparata poput frižidera i mašine za pranje sudova. Čak je bila i rupa na indukcionoj ploči. Pitam se kako je neko mogao da živi u takvim uslovima“, dodao je vlasnik.

@arek.swider

Ostatni fragment mieszkania #wynajem #najem #mieszkanie #lokatorzy #syf

♬ dźwięk oryginalny – Arek.Świder

U kupatilu je primetio polomljenu bravu, a tuš kabina je bila mokra i smrdljiva zbog plesnivih zavesa iz drugih prostorija. Veš-mašina je bila puna prljave vode koja je širila neprijatan miris. U trećoj sobi, krevet je bio prekriven izmetom, a orman uništen, s oštećenim policama i smećem.

„O mirisu neću ni govoriti“, zaključio je vlasnik. Ovaj slučaj ukazuje na važnost pažljivog odabira stanara i redovnog održavanja ili obilaženja nekretnina kako bi se izbegle slične situacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.